Despre Jason Momoa și Kate Beckinsaleau apărut zvonuri că ar forma cel mai nou cuplu din showbiz, după ce cei doi au fost surprinși extrem de apropiați la petrecerea Vanity Fair. Celebrul eveniment a avut loc la Annenberg Center din Beverly Hills, iar apropierea dintre cei doi i-a făcut pe toți să-și dea coate. Jason și Kate au fost surprinși de fotografi alături de artista Rita Ora și de Taika Waititi și păreau să se simtă foarte bine împreună.

Newly Single Jason Momoa Is Smitten By Kate Beckinsale At Vanity Fair PartySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Kate părea că se bucură din plin de compania lui Kason, iar cei doi au zâmbit și au râs tot timpul. La un moment dat, Jason s-a dovedit un adevărat cavaler, iar în momentul în care s-a făcut frig, el i-a oferit sacoul său celebrei actriței pentru a-i ține de cald. Gestul lui ar impresiona evident orice femeie.

Flirtul dintre ei nu a trecut neobservat de cei din jur, iar starul din Aquaman nu a putut să-și ia ochii de la frumoasa actriță.

Jason s-a despărțit de Lisa Bonet, în luna ianuarie, după 16 ani de relație, fiind acum un bărbat liber. Ei au împreună doi copii, Lola, 14 ani, și Nakoa-Wolf, 13 ani.

De asemenea, și Kate a trecut printr-un divorț. Actrița și regizorul Len Wiseman au format un cuplu timp de 11 de ani, însă în 2015 au decis să-și spună „Adio”. Divorțul lor a fost finalizat abia după patru ani de la despărțire.

Foto: profimedia