Membrii trupei au fost nevoiți să urce pe scenă fără el, acesta fiind în prezent ținut sub observație într-un spital din Bangkok. Nu se cunosc prea multe despre starea artistului, dar se știe că acesta a luat un virus misterios.

Medicii speră însă să-l pună pe picioare pe artistul în vârstă de 44 de ani până la concertele pe care trupa trebuie să le susțină în Australia.

Ronan Keating, Mikey Graham și Shane Lynch, colegii lui Keith, au anunțat pe Twitter că vor susține o parte dintre concerte fără el, motivând că acesta este bolnav. ”Fratele nostru va fi pe picioare cât de curând posibil”, au mai spus aceștia.

Trupa Boyzone, cunoscută pentru hituri ca ”No matter what”, ”Love me for a reason”, ”Father and son”, ”Picture of you” sau ”Love will save the day”, efectuează în prezent un turneu aniversar, la 25 de ani de la înființare, turneu care presupune concerte în Asia, Australia și Noua Zeelandă.

Ar putea fi ultimul turnjeu al trupei,fiind intitulat simbolic ”Mulțumim și noapte bună”.

Lipsește de pe scenă, în afară de Keith, și Stephen Gately, unul dintre membrii fondatori, din 1993. Din păcate, acesta a murit din cauze naturale în octombrie 2009.

Vezi și Clipe grele pentru un membru al trupei Boyzone: Fiica lui Ronan Keating a suferit un accident

Citește și: