Anunțul a fost făcut de colegii de trupă, într-o postare pe pagina oficială de Facebook. Artistul se află în prezent sub supravegherea medicilor.

Stare de oboseală accentuată

Caddy a ajuns la spital după ce a acuzat o stare de oboseală accentuată, în ultima perioadă. Investigațiile au stabilit că artistul a suferit un infarct, iar medicii l-au internat pentru investigații suplimentare.

Solistul se află de marţi în grija medicilor și va rămâne internat în perioada următoare.

„Caddilac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spus că, practic, a suferit un infarct minor. Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare”, au precizat colegii săi de scenă.

„Vă mulțumim tuturor anticipat pentru gândurile bune, sprijin și înțelegere”, este mesajul publicat de cei de la BUG Mafia.

La solicitarea medicilor, în perioada ce va urma, Caddy va trebui să evite efortul, drept urmare nu va putea onora concertaele planificate, mai precizează trupa.

Sâmbătă, 28 octombrie, trupa va concerta în formulă restrânsă (Uzzi și Tata Vlad) în cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj-Napoca.

cadillac-are-47-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cea mai longevivă trupă românească de hip-hop

B.U.G. Mafia e cea mai longevivă și iubită trupă de hip-hop românească, iar numele trupei B.U.G. Mafia este un acronim de la Black UnderGround.

În 1993, Caddy, împreună cu Tata Vlad (zis și Tataee) au fondat trupa Bucharest UnderGround, devenită BUG Mafia, iar un an mai târziu lor li se alătura și Uzzi.

Piesele lor au zeci de milioane de vizualizări pe Youtube.

Cei trei au avut nume diferite de scenă la început: Tataee era Doom și a devenit apoi Mr. Juice, Caddy era Klax 187, iar Uzzi – Drama.

Vezi și Tataee de la B.U.G. Mafia, mărturisiri emoționante: „Unul dintre copiii noștri are autism”

Citește și:

Natașa Raab, înmormântată la Craiova. Ce este scris pe tabloul funerar al regretatei actrițe

Probleme mari în paradis! Iulia Albu și Mike s-au separat după experiența de la America Express. Cei doi au locuit separat: „Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca”