Totuși, ea va fi prezentă la ceremonia care va avea loc la capela Sf. George, la castelul Windsor, atunci când prințul Harry și mierasa lui, Meghan Markle, vor spune ”da”.

La recepția oferită de prințul Charles, un eveniment mai puțin oficial, unde sunt invitate inclusiv mai multe vedete, dintre care unele vor urca pe scenă – așa cum sunt Ed Sheeran sau Elton John – nu vor fi mai mult de 250 de persoane, inclusiv familia. Însă Sarah Ferguson, ducesă de York, fosta soție a prințului Andrew (fiu al reginei), nu a mai ”încăput” pe această listă.

Ducesa nu este în cele mai bune relații cu familia regală, între ea și prințul consort Philip existând destule tensiuni.

Sarah Ferguson nu a fost invitată nici la nunta prințului William cu Kate Middleton, în 2011. Pentru că toți ochii erau pe ea, toată lumea așteptând ca ea să reacționeze, ducesa a plecat atunci în vacanță în Thailanda.

Pe de altă parte, însă, ducesa a afost invitată personal de regină la alte evenimente, în ciuda faptului că nu-i mai e noră.

Vezi și Până la urmă, părinții lui Meghan Markle vor veni la nuntă. Iată cine o va conduce la altar

Citește și: