Artistul care s-a născut în Franța șid e câțiva ani s-a stabilit în România, a dezvăluit că un bărbat pe care îl cunoaște din orașul din care s-a născut, l-a sunat și i-a spus că știe cine e tatăl lui, dar că acesta nu vrea să-l vadă.

„Cineva m-a sunat, cineva pe care îl știam din vedere, din Franța, și mi-a zis că el știe cine este tatăl meu. Mi-a zis că a și vorbit cu el, dar că aș fi dezamăgit să aflu cine este, pentru că nu are o viață tocmai plăcută”, a povestit Ralflo în emisiunea Agenția VIP, precizând că bărbatul care l-a sunat este mai în vârstă,  îl știe de când era mic și îi urmărește cariera și  pe youtube și pe internet.

Citește și: Soția lui Tudor de la Fly Project a dezvăluit că soțul ei a înșelat-o înainte să accepte cererea lui în căsătorie

Tată lui Ralflo se află în Franța

„Mi-a zis că tatăl meu a văzut emisiunea la TV și știe că îl caut. Mi-a zis că tatăl meu are o viață cam nașpa și n-aș fi mândru de el. (…).Am vorbit cu mama mea despre el, dar am simțit că este foarte dureros pentru ea și nu am vrut să forțez lucrurile, pentru că o iubesc foarte mult. Saptămâna viitoare sau peste două săptămâni, mă gândesc să plec în Franța să-l caut. Nu cred că aș putea vorbi cu el la telefon”, a mai spus artistul.

„Mă afectează foarte mult că tata nu vrea să mă vadă. Eu dacă aș fi fost în locul lui imediat i-aș fi dat un telefon. Nu am nicio pretenție de el. Vreau să-l întreb de ce a făcut asta (n.r. de ce m-a părăsit). (..)Am fost crescut de tatăl meu vitreg, care este un om foarte bun și îl iubesc din tot sufletul meu, dar mi se întâmplă de foarte mult când mă uit în oglindă să-mi dau seama că nu știu cine sunt, de unde vin. E important să-ți cunoști rădăcinile. În viața de zi cu zi m-a afectat foarte mult. Aproape mă simt distrus în mine. Așa am ajuns artist, ca să mă pot exprima prin muzică”, a spus artistul.

„Mă gândesc la asta, primul lucru cum mă trezesc dimineața, în fiecare zi. Nu vreau să-i cer tatălui meu nimic, dar am o grămadă de lucruri să-i spun. Vreau să-l văd în fața mea. Vreau să văd dacă semăn cu el”, a mărturisit Raflo.

Ralflo a devenit celebru după colaborarea cu trupa Alb Negru

Acesta a mărturisit că întrebarea „Cine este tatăl meu biologic” îi va rămâne mereu în minte. Ralflo susține că este foarte dureros să nu știi cine ți-a dat viață.

„La vârsta de 17 ani am aflat că tatăl meu nu este de fapt tatăl meu. Era tatăl meu vitreg. Nu ştiam cine sunt eu. Nu înţelegeam de ce până la vârsta de 17 ani mi-a fost ascuns lucrul ăsta. Am fost crescut foarte bine, dar, sincer, după chestia asta m-am schimbat eu faţă de cel care mă creştea, m-am îndepărtat de el. Nu mai e la fel. Sincer, la început nu prea am căutat. De la vârsta de 30 de ani am început să mă gândesc cine este tatăl meu, dacă am talentul lui pentru muzica. Dar repede m-am dat bătut, ce rost mai avea după atâţia ani să dau de el? Am înțeles că poate e mai bine să o las așa. Mi-a fost rușine faţă de mama să o întreb. Este foarte dureros şi mă gândesc dar nu am ce să mai fac acum. Poate el nici nu știe de existența mea”, a declarat Ralflo pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp, când a dezvăluit pentru prima dată că își caută tatăl.

Ralflo s-a stabilit în România după o colaborare cu Keo

Ralflo s-a născut în regiunea Alsacia din Franța, mama lui este italiancă, dar artistul și-a început cariera în muzică în Elveția, unde a locuit timp de 14 ani. Ralflo, pe numele real Rafael Verlaine, a locuit un an și în America, unde a lucrat alături de producători renumiți precum Philippe Saisse, care a compus muzică pentru Tina Turner și David Bowie.

În România a venit după ce l-a cunoscut pe Keo în Geneva, iar după ce a ajuns pe meleagurile noastre, a avut sentimentul ca se „simte ca acasa” și nu a mai plecat.  „Din prima clipa m-am simțit bine”, a mărturisit artistul.

Prima piesa produsă de Ralflo pentru Keo a fost „Give me your love”, care este, de asemenea, si un feat. între cei doi. Au mai urmat piesa „Liber”, tot cântată de Keo, dar a produs și single-uri pentru alți artiști de top, precum: Cătălin Josan („Don’t Wanna Miss You”), Proconsul („Spargem gheața”), Vama („Sarzkozy vs Gipsy”) și multe altele.

Succesul pentru Ralflo a început în momentul în care piesa „Mi-e sete de tine” (Alb Negru feat. Ralflo & Rareș) a ajuns în topurile muzicale românești, câștigând premiile pentru „Best Song” și „Best Pop” la Media Music Awards în 2013.

Pentru a nu uita succesul și momentul triumfului, Ralflo și-a tatuat pe brațul drept titlul piesei „Mi-e sete de tine”.

Citește și: