Actorul, care pe 8 noiembrie va împlini 82 de ani,  a fost internat la 18 septembrie, potrivit publicația franceză Ici Paris,  după ce a acuzat dureri puternice de spate și la piciorul stâng și a fost supus unui bypass în cadrul unei intervenții care a durat peste 5 ore. El se află încă sub supraveghere medicală și nu se știe dacă poate fi externat. Anunțul a fost făcut de fiica lui, Anouchka Delon (26 de ani).

Delon, care a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, a fost afectat grav de dispariția actriței Mireille Darc, care s-a stins din viață pe 28 august și care i-a fost parteneră de viață timp de zece ani, între ei existând o strânsă prietenie.

Citește și: Doliu în showbiz! Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit la 91 de ani

Alain Delon și Mireille Darc s-au iubit nebunește. Ce frumoși erau împreună

Alain Delon se pregătește să moarăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Acum mă bucur că nu mai am 40 de ani. Mi-a rămas astfel mai puțin timp să trăiesc fără ea. În sfârșit acum se poate odihni în pace, iar eu pot fără ea să plec la rândul meu”, a declarat el imediat după moartea actriței. „A fost femeia vieții mele. Am fost fericiți împreună. A fost jumătatea mea ,(…) ne completam”, subliniase Delon copleșit de durere.

“Tatăl meu a fost supus unei operații, dar a fost o intervenție chirurgicală planificată. De doi-trei ani a avut probleme de circulație la nivelul piciorului, și prin urmare, a fost nevoie să fie supus unei intervenții chirurgicale de by-pass”, a spus fiica actorului, precizând că tatăl ei se va recupera complet. „Desigur, este foarte afectat și de moartea Mireillei Darc”, a mai spus aceasta.

Alan și Mireille Darc s-au cunoscut în 1968 în timpul filmărilor la „Jeff”, în regia lui Jean Herman, și au început o relație care a alimentat mulți ani paginile tabloidelor. Au jucat din nou împreună în „Borsalino” (1970) și „Someone Is Bleeding” (1974) și au format unul dintre cele mai frumoase cupluri. În ciuda despărțirii lor, au rămas buni prieteni. S-a spus că s-au despărțit din cauză că Delon își dorea foarte mult un copil, lucru imposibil pentru Mireille Darc care suferea de o malformație la inimă.

Citește și: