Bucurie mare în familia șarmantului doctor Mihail Pautov (33 de ani), gazda emisiunii „MediCool”, de la Antena 1. Pe 13 august, celebrul chirurg și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele sociale că soția lui a născut al doilea copil. „Vă spun eu, seamănă cu mine”, a scris Mihail Pautov în dreptul fotografiei în care apare ținându-și băiețelul în brațe. Primii care l-au felicitat au fost Bogdan Vlădău și Mihai Morar, ambii tătici de fete. „Mă bucur pentru tine, prietene”, „Să-l crești în iubire”, i-au urat aceștia. Giulia Anghelescu și Sânziana Negru au scris și ele mesaje de felicitare.

„După o scurtă pregătire, am plecat la drum! Hai să-ți arăt cum e prin viață și hai să te învăț să te bucuri de ea, din prima zi”, a mai scris Mihail Pautov în ziua în care și-a externat soția și copilul din maternitate.

mihail-pautov-bebelus-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mihail Pautov mai are o fetiță

Doctorul Mihail, așa cum este cunoscut în mediul online, este medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, Secția de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic, dar și asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelență în Medicină Translațională. Este căsătorit cu o femeie superbă și au împreună o fetiță, pe Anastasia. Iată cum și-a prezentat Mihail Pautov familia, pe blogul personal.

„Sunt tatăl Anastasiei, un îngeraş în vârstă de 3 ani, pe care încerc să o învăţ cât mai iscusit îmi e cu putinţă cam despre ce este vorba în viaţa asta. Iubita din stânga este nevastă-mea, Andreea Pautov, un yoga-teacher cu care am zilnic debate-uri pe tema spiritualitate vs. ştiinţă, dialoguri din care mereu învăţăm, dar care rar lasă pe cineva să câştige argumentat. O parte dintre ele le veţi regăsi în acest blog”. Mihail Pautov prezintă emisiunea „MediCool”, de la Antena 1, iar din sezonul acesta i s-a alăturat și Carmen Brumă, cu care face o echipă imbatabilă.

Citește și: Cine e soția lui Nicușor Dan, prima doamnă a Bucureștiului. Mirabela Grădinaru l-a făcut tătic pentru a doua oară

Citește și: Vedeta de televiziune a devenit tată pentru a opta oară! Iubita lui a născut acasă! ”. O naștere naturală acasă, fără medicamente”