Bucurie mare în familia șarmantului doctor Mihail Pautov (33 de ani), gazda emisiunii „MediCool”, de la Antena 1. Celebrul chirurg și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele sociale că va mai avea un copil. El și frumoasa lui soție s-au fotografiat cu ecografia 4D, în care chipul bebelușui se distinge destul de bine, și au primit o mulțime de felicitări și de urări de bine. Primii care l-au felicitat au fost Răzvan Fodor și Bogdan Vlădău, ambii tătici de fete.

mihail-pautov-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Mihail Pautov va fi din nou tătic

Doctorul Mihail, așa cum este cunoscut în mediul online, este medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, Secția de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic, dar și asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelență în Medicină Translațională. Este căsătorit cu o femeie superbă și au împreună o fetiță, pe Anastasia. Iată cum și-a prezentat Mihail Pautov familia, pe blogul personal.

„Sunt tatăl Anastasiei, un îngeraş în vârstă de 3 ani, pe care încerc să o învăţ cât mai iscusit îmi e cu putinţă cam despre ce este vorba în viaţa asta. Iubita din stânga este nevastă-mea, Andreea Pautov, un yoga-teacher cu care am zilnic debate-uri pe tema spiritualitate vs. ştiinţă, dialoguri din care mereu învăţăm, dar care rar lasă pe cineva să câştige argumentat. O parte dintre ele le veţi regăsi în acest blog”.

Mihail Pautov prezintă emisiunea „MediCool”, de la Antena 1, iar din sezonul acesta i s-a alăturat și Carmen Brumă, cu care face o echipă imbatabilă.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Dr Mihail Pautov: ”Mi-e greu să mă împac cu zilele obişnuite”

Citește și: Interviu EXCLUSIV Carmen Brumă: ”Nu mă preocupă să mă plasez într-o categorie”