Cei doi s-au căsătorit, în urmă cu șase luni, iar acum își vor mări familia. Informația a fost confirmată de reprezentantul Mirandei Ker.

„Miranda, Evan și Flynn așteaptă să-i ureze bun venit noului membru al familiei”, a declarat acesta pentru revista americană People. Fotomodelul mai are un copil Flynn Bloom, în vârstă de șase ani, pe care îl are din fosta căsătorie cu actorul britanic Orlando Bloom, de care a divorțat în 2013.

 

Fotomodelul australian și miliardarul Evan Spiegel formează un cuplu din 2014, iar cei doi au mers în fața altarului în urmă cu șase luni. „El este o persoană foarte bună, foarte ingenioasă și autentică ”, a declarat Miranda pentru E! News.

Miranda și Evan s-au căsătorit, în urmă cu șase luni

Miranda a fost căsătorită anterior cu Orlando Bloom, tatăl fiului lor, Flynn, în vârstă de şase ani. Cei doi au fost căsătoriţi între 2010-2013, iar Miranda a dezvăluit că cererea în căsătorie a lui Evan, anul trecut, a fost o surpriză totală: ”Mă aşteptam? Absolut nu. Mi-a spus: ‘Miranda, îți zic asta acum, pentru prima şi ultima oară voi îngenunchea în faţa ta. Eram foarte emoţionată.”

 

Evan Spiegel este un guru al tehnologiei, în vârstă de numai 26 de ani, numit de mulţi ca fiind unul dintre cei mai tineri miliardari din lume, după ce a fost co-creator în cadrul proiectului Snapchat

Citește și: