Suzi a dezvăluit pentru Daily Star că l-a întâlnit pe Vladimir Putin în Rusia, la o cină ciudată, în cadrul unui eveniment dedicat Cupei Mondiale de Fotbal din 2018. Ea i-a fost prezentată liderului de la Kremlin de un reprezentant al Federației de Fotbal din Brazilia.

suzy putinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Miss BumBum (31 de ani), care a pozat și în Playboy, a mărtusirit că întâlnirea cu Putin la acea cină a fost o experiență extrem de inconfortabilă.

„Mi-a strâns mâna și m-a măsurat din priviri câteva minute, ceea ce m-a cam băgat în sperieți. Pe durata întregii întâlniri, el a stat pe un soi de tron și, când voia să-mi spună ceva, vorbea cu o secretară, iar secretara se întorcea la mine și îmi spunea ce a zis”, a dezvăluit tânăra, conform Daily Star.

Această experiență a marcat-o pe femeie, care a făcut tot posibilul să evite compania președintelui în timpul Cupei Mondiale de Fotbal. La reîntâlnit, însă, cu o zi înainte de marea finală, iar el a invitat-o să vină în Rusia și anul următor.

„He praised me a lot and invited me whenever I wanted to visit Russia. When I arrived, I used the Uber to tour Moscow.

„After Putin arrived, a government car took me where I wanted. I found it very strange because I didn’t know if he was being protected or watched. I stayed a week and returned to Brazil.”

„M-a lăudat foarte mult și m-a invitat să vizitez Rusia ori de câte ori voiam eu. Chiar îmi doream să văd Rusia. După ce am ajuns am făcut turul Moscovei cu un uber. După ce a sosit Putin, o mașină guvernamentală m-a dus unde voiam eu. Mi s-a părut foarte ciudat pentru că nu știam dacă sunt protejată sau supravegheată. Am stat o săptămână și m-am întors în Brazilia. Am spus că dacă pot, mă voi întoarce în Rusia. Dar astăzi sunt sigură că eram în pericol la Moscova”, a mai povestit fotomodelul brazilian.

„Nu l-am mai văzut de atunci. Putin s-a dovedit a fi un psihopat violent declarând război Ucrainei”, a spus femeia.

Suzy Cortez a câștigat în 2015 concursul Miss Bum Bum, care se desfășoară anual în Brazilia și în care se jurizează un singur lucru: posteriorul. Același concurs a propulsat-o pe sud-americancă și pe coperta Playboy. Mai mult, ea e cunoscută în presă ca fiind cea mai mare admiratoare a lui Lionel Messi.