Mihai Gruia, căci despre el este vorba, a cerut-o în căsătorie pe Ilinca Obădescu, iar acum nunta este doar o chestiune de timp. Cei doi s-au logodit la finele anului care tocmai a trecut, iar Revelionul l-au petrecut la Paris, anunță Wowbiz.ro.

Ilincva Obădescu a confirmat informația și declară că este foarte fericită. „Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim”, a declarat Ilinca Obădescu, pentru Wowbiz.ro.

Ilinca este omul cel mai bun pe care îl cunosc. Râdem mult împreună, ne completăm reciproc, este minunată! A apărut într-un moment al vieții mele în care știu cum îmi doresc să arate viitorul meu. Consider că ea este omul lângă care vreau să îmbătrânesc, a povestit și Mihai Gruia, pentru sursa citată.

ilinca-obadescu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Mihai Gruia a divorțat de mama fetițelor lui

Mihai Gruia a fost căsătorit cu Laura, dar în anul 2018 au decis să pună punct unei căsnicii de peste 10 ani și o relație de 14 ani. Cei doi au rămas prieteni de dragul fetițelor. Mihai Gruia a devenit tată de două ori în același an. În 2014, Laura a născut o fetiță, Natalia, iar câteva luni mai târziu cuplul a decis să mai adopte încă un copil, tot o fetiță, pe Ana.

„Am divorţat de comun acord. Suntem şi vom fi prieteni toată viaţa, avem două fete minunate pe care le vom creşte aşa cum am fi făcut-o şi dacă eram împreună“, declara solistul.

Istoria trupei Akcent

În 2013, după 12 ani de existență a trupei, Adi Sînă s-a despărțit cu scandal de colegii săi de scenă, cărora le-a interzis în instanță să se mai prezinte Akcent. Sorin Brotnei și Mihai Gruia au continuat să performeze sub titulatura de Two Akcent, apoi Two. Marius Nedelcu ieșise din trupă încă din anul 2008.

Din 2002 și până în 2013 Akcent s-a aflat în permanență în primele locuri în topurile muzicale românești, apoi europene și asiatice. “N-am bani de bilet”, ”Dragoste de închiriat” şi “Buchet de trandafiri”, apoi, pe plan internațional ”Kyle”, ”JoKero”, ”Stay with Me”, au fost fredonate de milioane de tineri. De-a lungul timpului, Adi, care e căsătorit cu Anca Serea și are 6 copii, a lansat multe hituri, nu doar în România, ci și în străinătate (“Kyle”, “Jokero”, “Im sorry”, “Thats my Name”, “Dragoste de închiriat”), și a compus piese devenite celebre pentru o serie de alți artiști – “Sărutări criminale” (Maxim) sau “Noi Simțim La Fel” (Lidia Buble).

Citește și: Trupa Akcent revine, după scandalul de proporții dintre Adi Sînă, Sorin Brotnei și Mihai Gruia. Cum arată noua componență

Citește și: Cum arată casa în care s-au mutat Anca Serea și Adi Sînă. Pare decupată din reviste