Dacă Madonna, în ciuda averii impresionante, nu va răspunde ofertei, bărbatul îi va scoate la licitație. Deja a bătut palma cu o casă de licitații, iar ofertele sunt așteptate în perioada 3 – 12 ianuarie.

chiloti purtati de Madonna

Peter Shue nu are mari speranțe că Madonna îl va contacta, îmsă e convins că aceasta va trimite pe cineva la licitație, care să o reprezinte, astfel încât lenjeria buclucașă să ajungă în cele din urmă la ea.

La pușcărie din vina Madonnei: ”Vreau câte un milion de dolari pentru fiecare an cât am stat în închisoare”

De ce cere Peter 21 de milioane de dolari? Simplu, bărbatul a petrecut în închisoare 21 de ani, după ce Madonna i-a făcut cunoștință, în vremea în care ieșeau împreună, cu un polițist sub acoperire. La scurt timp, a ajuns la închisoare, din cauza unor infracțiuni legate de droguri, cântărind mult și mărturia polițistului. În 2016 a fost eliberat, iar acum vrea să-și facă dreptate. Susține că nu o urăște pe Madonna, dar că a avut și ea o vină în tot ce i s-a întâmplat.

”Vreau să fiu plătit pentru cei 21 de ani pe care i-am petrecut în pușcărie. Vreau câte un milion de dolari pentru fiecare an cât am stat în închisoare”, afirmă el, conform RadarOnline.

Vezi și Madonna, de nerecunoscut. Surprinsă într-un avion al unei companii low-cost, înghesuită lângă alți pasageri

Citește și: