Considerată una dintre cele mai faimoase jucătoare de tenis, care a fermecat tot timpul cu frumusețea ei, Anna Kounikova l-a făcut tată pe Enrique,  în decembrie 2017, aducând pe lume gemeni, un băiat și o fată, pe nume Nicholas și Lucy.

Cei doi sunt foarte fericiți și postează adesea filmulețe și imagini amuzante cu cei doi copii, care au împlinit un an și patru luni și deja merg în picioare. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când artistul, în vârstă de 43 de ani, a postat un video adorabil, în care apare alături de prichindei. Enrique stă într-o mașină electrică  în miniatură pentru copii, iar cei doi micuți se amuză în timp ce îl împing autoturismul în care stă tatăl lor. Filmulețul a cucerit intrnetul și s-a viralizat imediat, având peste  trei milioane de vizualizări.

Gemenii Nicholas și Lucy s-au născut în decembrie 2017

„Abia m-am trezit și am văzut asta. Mi-ați făcut ziua, O familie adorabilă”, „Asta se întâmplă când mama își lasă copiii singuri cu tatăl.”, „OMG! Sunt adorabili!”, „Nu știu cum ai încăput în mașina asta „, „Aveți doi copii minunați. Mi-e greu să îmi imaginez câtă bucurie vă aduc acești îngerași!”,  sunt câteva dintre comentariile internauților.

 

View this post on Instagram

 

Typical Saturday ?

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Anna Kurnikova a fost criticată recent de fani după ce au văzut ultimele imagini cu ea. Aceștia s-au arătat extrem de îngrijorați  pentru că fosta jucătoare de tenis a devenit exagerat de slabă.

 

View this post on Instagram

 

Game day!! ⚽️⚽️⚽️

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

 

Anna Kurnikova și Enrique Iglesias formează un cuplu din 2001

Anna Kurnikova este căsătorită cu Enrique Iglesias, alături de care are doi gemeni.  Cei doi au început o relație în 2001, după ce jucătoarea de tenis a apărut în videoclipul artistului, „Escape”.

După venirea pe lume a gemenilor, Enrique Iglesias a dezvăluit într-un interviu pentru The Sun că faptul că au devenit părinți le-a îmbunătățit considerabil viața sexuală. „Facem mai mult sex ca oricând’, a spus Enrique.

 

Citește și: