Cristina Țopescu a murit la vârsta de doar 59 de ani. Ea a fost găsită decedată în vila sa din Otopeni. Cauza morții nu s-a putut stabili cu exactitate, dat fiind faptul că jurnalista a decedat înainte de Anul Nou. Se așteaptă și rezultatele de la histopatologie și toxipatologie, care vor veni probabil în trei săptămâni, o lună.

Cu toate acestea, primele rezultate ale necropsiei arată că în stomacul jurnalistei  s-a găsit un cocktail puternic de medicamente, un analgezic puternic şi un antidepresiv.

În același timp, inima vedetei de televiziune a fost prelevrată pentru analize, potrivit România TV.  Cristina Ţopescu va fi incinerată miercuri, la decizia familiei ei.

Surse apropiate anchetei au afirmat că Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, în vila sa din Otopeni, în pat, învelită cu plapuma, în unde trăia singură, doar cu câinii săi. Pe corpul său nu sunt urme de violență, fiind puțin probabil ca ea să se fi sinucis.

În media a ajuns și ultima înregistrare cu Cristina Țopescu, un mesaj pe WhatsApp trimis amicului ei, Marius Chircă.

”Marius (preşedintele Kola Kariola – n. red.), iartă-mă că te bat la cap, dar nu mai ştiu ce să fac!Ieri am făcut atac de panică, am reuşit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea. Azi dimineaţă am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat.

Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir şi nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, că cu ataţia căţei (acasă – n. red.), cine dracu intră aici?!

Sper să-mi revin, dar asta (patronul unui adapost de câini – n. red.) mă omoară cu zile. Deci astă e un nenorocit pur şi simplu. Îţi dai seama că a terminat cu cei de la DSV (Direcţia Sanitar Veterinară – n. red.), dacă e adevărat. Şi nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu ştiu ce se întâmplă cu Fetiţa (unul dintre câinii ei – n. red.) şi mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului. Dacă ăsta îţi imagineaza că eu sunt genul care doar plâng şi mă resemnez, se înşală. Crede-mă!

Dar nu ştiu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!’, a transmis jurnalista.

 

Citește și: