Tinu Veresezan este din nou tată la 46 de ani, după ce iubita lui, Geanina, a adus pe lume o mândrețe de băiat. ”Pe 10 septembrie a venit micuțul Vlăduț, l-am creștinat pe 20 octombrie, am făcut botezul la Arad. E o perioadă interesantă din viața mea. A fost o bucurie când am aflat că voi fi din nou tătic, a fost neașteptat. Fotografii Instagram / Facebook

geanina1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Tinu Veresezan a devenit din nou tată la 46 de ani

Botezul l-am făcut la Catedrala din Arad, bebe a fost liniștit, nu a schițat niciun gest în apă, chiar i-a plăcut. La petrecere am avut 380 de persoane, am vrut să chemăm mai mulți oameni, însă, capacitatea sălii nu ne-a permis să facem un eveniment mult mai mare. Am avut trei perechi de nași” a declarat Tinu Vereșezan pentru Star Popular.

Fiul cel mare al lui Tinu Veresezan, Marian, nu este prea încântat că are un frățior vitreg de doar o lună, însă tatăl speră ca timpul să le rezolve pe toate. ”Băiatul cel mare are 19 ani, iar acum a venit al doilea băiat în viața mea. Marian, din păcate, nu a fost prea încântat. Pentru că frățiorul este făcut cu a doua persoană din viața mea, nu cu mama lui. Să sperăm că timpul le rezolvă pe toate”, a mai spus Tinu Vereșezan.

Citește și: Ce mari s-au făcut nepoții Mariei Ciobanu! Ionuț Dolănescu și-a aniversat ambii băieți

Citește și: La 76 de ani, Saveta Bogdan are o viață amoroasă tumultoasă! S-a despărțit de fostul iubit tinerel și e de câteva luni cu un ambasador: ”Sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român!”