Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie a declarat pentru BBC că actorul, tată a cinci copii,  a fost reţinut de poliţie,  fiind acuzat de asalt.

Incidentul a avut loc la 1.30 p.m., în apropierea casei lui Alec Baldwin din cartierul Manhattan. La audieri, Baldwin le-a spus poliţiştilor că un membru al familiei sale îi ţinea liber un loc de parcare când un alt bărbat l-a ocupat înaintea sa. Actorul a fost eliberat la ora 4 p.m., dar va fi rechemat în instanţă, pe 26 noiembrie. El a băgat în spital un bărbat de 49 de ani.

Citește și: Încă o vedetă de la Antena 1 este însărcinată! Va deveni mamă pentru prima dată la 32 de ani

Nu e prima dată când Alec Baldwin are probleme cu legea

„În mod normal, n-aş comenta la o asemenea relatare extraordinar de denaturată. Totuşi, afirmaţia că am lovit pe cineva cu pumnul pentru un loc de parcare este falsă. Şi am vrut să se consemneze acest lucru. Observ că a devenit un adevărat sport să arăţi pe cineva cu degetul pentru cât mai multe lucruri negative”, a scris Alex pe contul lui de Twitter.

Nu este prima oară când actorul de 60 de ani are probleme cu legea, din cauza temperamentului său.  El şi-a dobândit renumele de persoană turbulentă, după ce a avut mai multe altercaţii în public. În 2014 a fost arestat pentru că a înjurat poliţiştii care l-au oprit pentru că mergea cu bicicleta pe sens interzis. Iar la începutul anilor `90 a fost achitat, după ce a lovit un fotograf.

Preşedintele american Donald Trump, pe care Alec Baldwin l-a parodiat în cadrul unui spectacol de comedie al emisiunii Saturday Night Live, a declarat că îi urează actorului „succes” când a aflat de arestarea sa.

 

Citește și: