Celebrul tenor și actor englez Alfie Boe (46 de ani) se află în centrul unui scandal uriaș în Marea Britanie. În urmă cu o lună, femeia cu care este căsătorit de 16 ani, Sarah Boe îl acuza public de infidelitate, iar acum acesta a fost surprins de paparazzi în compania amantei.

Soția lui Alfie a dezvăluit în urmă cu o lună că a descoperit că soțul ei îi este infidel și se întâlnește în secret cu o femeie, căreia i-a dedicat chiar și o melodie în timpul unui concert.

După nenumărate acuzații de infidelitate din partea soției sale, cântărețul de operă și-a părăsit familia. El nu se mai ascunde și a fost surprins în compania amantei. Este vorba de o tânără de doar 25 de ani, pe nume Liv Knight-Butler, care este un fashion blogger cunoscut și are un site un cu haine.

Alfie era îmbrăcat casual, iar la ieșirea din restaurant cei doi s-au plimbat un pic, încercând să păstreze distanța dintre ei.

Alfie Boe și  Liv Knight-ButlerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”Au zâmbit toată seara. Au vorbit, au râs și păreau foarte relaxați. Alfie a fost cel care a condus discuția și s-a chinuit să impresioneze.”, a povestit o persoană care i-a văzut împreună pentru The Sun.

Liv are 35.000 de urmăritori pe Instagram, unde obișnuiește să-și publice imagini sexy, în care pozeaza și în lenjerie intimă.

Alfie este căsătorit cu Sarah, alături de care are o fetiță de 12 ani, Grace și Alfred, de opt ani. Aceștia și-au petrecut perioada de carantină în locuința lor din Costwolds, însă relația dintre ei s-a răcit în ultima perioadă, Sarah acuzându-și soțul de infidelitate.

Se pare că idila dintre Alfie și Liv ar fi început în decembrie 2018, când cei doi au început să-și dea mesaje. După cinci luni, în aprilie 2019, ea a fost invitatăa în loja pentru familie și prieteni la concertul lui de la Royal Albert Hall.

„Ea a stat în locul pentru prieteni și familie, iar când Alfie a zis că dedică melodia The Way You Look Tonight cuiva special, ea a chicotit spre prietena ei, fiind convinsă că este pentru ea”, a mai spus un martor pentru The Sun.

Foto: Profimedia

Citește și:

Fiica lui Will Smith s-a transformat într-o tânără extrem de sexy! E de nerecunoscut la 19 ani!

A ajuns de nerecunoscut. În urmă cu 20 de ani era idolul tuturor adolescenților, iar acum arată așa