Mașina părea scăpată de sub control, au povestit matrorii. Totul s-a întâmplat noaptea, bolidul reușind să treacă de o bordură înaltă și de o poartă din fier, care împrejmuiește proprietatea de 3,4 milioane de lire sterline din Richmond, la sud-vest de Londra.

Actorul Tom Hardy, de 42 de ani, și soția lui, Charlotte Riley, de 37 de ani se mutaseră aici de la Londra, tocmai pentrua  scăpa de indiscreția fanilor și chiar a unui hărțuitor.

Tom Hardy, care a mai fost căsătorit și cu Sarah Ward, timp de 5 ani, din 1999 până în 2004, e tată a trei copii. Unul, un băiat, Louis, de 10 ani, s-a născut dintr-o relație pe care actorul a avut-o după prima căsătorie, iar ceilalți doi, de 4 ani și de 11 luni, s-au născut din căsătoria actuală. Mezinul se numește Forest, dar despre numele celuilalt nu se știe nimic, actorul refuzând să îl spună.

De altfel, Tom Hardy este extrem de protector cu familia sa, fiind și foarte discret. În stilul său caracteristic, actorul britanic declara într-un interviu recent: ”Îl bat de îl omor pe oricine îl voi prinde că-mi fotografiază copiii”.

Vezi și Cine sunt ”armăsarii” de la Hollywood. Vezi și care sunt cei mai puțin dotați dintre bărbații celebri

Citește și: