Potrivit acestuia, prințul Charles și Camilla ar fi avut un copil când el avea 17 ani, iar ea 18. Cum la vremea respectivă nu-și puteau permite un scandal, el a fost dat spre adopție, găsindu-și o altă familie la vârsta de un an și jumătate.

Însă, spune el, bunica sa întotdeauna i-a spus că este fiul prințului Charles. ”Eram foarte apropiat de bunica și mi-a spus de multe ori că eram fiul Camillei și al lui Charles”, a povestit el recent.

copilul biologic al printului Charles si al CamilleiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Prințesa Diana știa totul

Mai mult, susține bărbatul, la rândul său tată, prințesa Diana ar fi știut totul și, dacă nu murea în accidentul de mașină din august 1997, ar fi ieșit să spună public întreaga poveste. Era într-un moment în care dorea să tragă linie și să spună public cum stau lucrurile în viața sa și cu cea a fost mințită de către prințul Charles, cel de care se despărțise.

De altfel, zvonuri despre un copil al Camillei cu Charles au existat. ”La acea vreme, erau tot felul de zvonuri legate de familia regală, iar existența mea era unul dintre acestea”, mai spune bărbatul.

Și soția bărbatului, Elvianna, este convinsă că aceasta este adevărata sa identitate. Mai mult, e sigură că Simon a fost ținut de familia regală până la un an și jumătate, abia apoi fiind dat spre adopție. ”Iar Diana știa… Urma să spună totul public”, a mai spus aceasta.

Camilla are o fiică, Laura, și un fiu, Tom, din căsătoria cu Andrew Parker Bowles, de care s-a despărțit. Ulterior, la mulți ani de la moartea Dianei, s-a căsătorit cu prima sa iubire, prințul Charles.

Vezi și Și-a prevestit moartea! Prințesa Diana știa că va fi asasinată. Știa și cum urma să fie ucisă

Citește și: