Indiferent de rasă sau orientare sexuală, OG nu are treaba nimănui. Mărturisește că nu este o persoană religioasă, ci este mai degrabă un om spiritual. Pentru el, Vaticanul reprezintă cea mai mare mafie, iar singura religie cu care are o afinitate este budismul.

Puțini știu că s-a născut din părinți români, în Germania, și a crescut la Roma, în cartierul Due Ponti. Artistul, deși era îndrăgit încă de pe vremea când făcea parte din trupa Golani, a dat lovitura în Italia cu hitul „Bella Giornata”, în 2018, ajungând la 27 de milioane de vizualizări pe canalul de Youtube. Are la activ un disc de aur, unul de platină și, în curând, dublu platină.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, artistul povestește despre cum a fost obiectul rasismului în Italia pentru că era și sărac, și străin.

Totodată, rapperul povestește despre o poză făcută într-o mașină de poliție în Italia și despre cum s-a trezit cu carabinierii în casă.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –