Pe vremea când era doar un adolescent și înota în dreptul plajei Manuel Antonio, din Costa Rica, un curent i-a luat atât pe el, cât și pe încă doi înotători: o femeie și un bărbat.

A fost scufundat sub apă, dar a reușit să iasă repede la suprafață. Însă tânăra din Costa Rica care cu câteva secunde în urmă înota umăr la umăr cu el fusese dusă de curent la mai bine de 100 de metri distanță. Bărbatul cu care aceasta era în apă țipa din toți rărunchii, dar nu se putea clinti, povestește actorul.

Își amintește că a acționat din instinct. Nu era nimeni care să-i sară fetei în ajutor, așa că a pornit înot către ea.

”Lasă-mă să mor…”

Însă odată ajuns lângă fată, în mod surprinzător aceasta i-a spus să o lase să moară. Plin de adrenalină, după ce a trecut peste surpriza totală, a prins-o puternic și nu i-a mai dat drumul pănă aproape de mal, unde mai mulți surferi i-au sărit în ajutor.

Fără să înțeleagă nici acum de ce a reacționat așa fata, John Krasinski susține că experiența i-a schimbat total viața și l-a maturizat subit. Abia ajuns la mal a realizat că el însuși a fost la un pas de moarte.

John Krasinski, în vârstă de 38 de ani, actor, scenarist, producător și regizor, este soțul actriței Emily Blunt, cei doi având împreună două fetițe: Hazel, de 4 ani, și Violet, de un an și 8 luni.

Foto: Hepta

Vezi și Cât de bine seamănă fiul lui Sean Penn cu tatăl! GALERIE FOTO Știai că actorul și-a salvat fiul de la moarte?

Citește și: