După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble pare să înflorească și are succes pe linie. Arată pe zi ce trece mai bine, are succes pe plan muzical și deja face cuceriri.

Răzvan Simion a anunțat în urmă cu trei luni că s-a despărțit de Lidia Buble. Prezentatorul TV a precizat că nu-i mai e de ajuns partenerei lui, fapt pentru care a decis să o lase să plece, cei doi păstrând doa o relație profesională. De atunci, matinalul de la Antena 1 a fost surprins în prezența unei brunete, iar acum și Lidia Buble se pare că a început să facă cuceriri.

Lidia buble, complimente de la PurcellSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Frumoasa artistă nu a făcut niciun comentariu despre despărțirea de Răzvan, dar este surprinsă adesea alături de surorile ei, dar și de prietene, ieșind în oraș. Mai mult, ea a fost și într-o vacanță la St Tropez, unde s-a distrat de minune. Mai mult, artista a început deja să facă noi cuceriri.

Dominic Purcell, un actor celebru la Hollywood, cunoscut și din serialul de succes Prison Break, se pare că a pus ochii pe frumoasa artistă și îi face complimente în văzul tuturor pe rețelele de socializare. Lidia a publicat recent o poză din mașină în care i se văd doar picioarele, iar Dominic i-a comentat imediat: „Nice pins” (n,r. – frumoase picioare).

Dominic este și el un bărbat liber. Actorul, în vârstă de 50 de ani, a divorțat în urmă cu 10 ani de producătoare de film, Rebecca Williamson, cu care are patru copii. De atunci, el a avut relații cu mai multe fotomodele și actrițe , precum  Jodhi Meares sau AnnaLynne McCord.

Citește și:

Katie Holmes iubește din nou. Cine e noul iubit al actriței?


Un actor celebru a pus ochii pe Lidia Buble. Ce i-a transmis starul?