Russell Tovey, cunoscut și din serialul ”Sherlock”, dar și din ”Quantico”, ”Being Human” sau ”Looking”, difuzat de HBO, a dezvăluit că cererea în căsătorie, venită din partea iubitului său, jucătorul de rugby Steve Brockman, l-a luat complet pe neașteptate, dar nu a oferit amănunte.

”M-a luat complet pe neașteptate, dar sunt foarte, foarte fericit”, a declarat el, după ce a răspuns afirmativ cererii în căsătorie.

Cei doi locuiesc deja împreună, iar atunci când actorul a avut contracte depatre de casă, iubitul său a făcut tot posibilul pentru a fi alături de el.

Cei din anturajul lor se așteptau ca povestea de dragoste să fie dusă la un alt nivel, din moment ce Russell posta de ceva vreme, regulat, poze împreună cu iubitul său pe Instagram.

Russell Tovey si iubitul sauSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În 2016, Russell dădea de înțeles că nu e singur și cel mai probabil începuse deja relația cu sportivul, scrie presa britanică. Întrebat atunci despre căsătorie, el declara: ”Sigur că o voi face, 100% o voi face, atunci când va fi momentul”.

Întrebat dacă își dorește și copii, acesta a replicat: ”Sigur, tot ce trebuie!”. În acea vreme spunea însă că câinele său era centrul universului său.

Russell a recunoscut că e gay, în fața părinților săi, încă de la 18 ani. Știa însă de ani bni că așa stăteau lucrurile. Abia după 30 de ani a început însă să joace în roluri de homosexual. De fapt, declară el, aceste roluri i-au oferit posibilitatea să-și facă o carieră.

Vezi și Ricky Martin s-a căsătorit! Cum arată cel pe care l-a cerut de soț în genunchi|GALERIE FOTO

Citește și: