Îndrăgita vedetă le-a dezvăluit fanilor frumoasele vești printr-un videoclip postat pe Instagram.

Alec Baldwin nu a sarutat-o pe Hilaria decat dupa 6 saptamaniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„O să las bebelușul să spună totul pentru că eu nu am cuvinte pentru a spune ce simt. Doar ce am aflat că totul este bine și micuțul este sănătos. Voiam să vă spun și vouă.”, a scris ea.

Anunțul vine la cinci luni după ce soții Baldwin au anunțat pe rețelele de socializare că Hilaria (36 de ani) a suferit un avort spontan. În ciuda evenimentului neplăcut de atunci, aceștia nu au renunțat la ideea de a mai face un copil, iar dorința li s-a îndeplinit.

Familia a ales să se izoleze în casa lor de pe plajă. Într-un interviu recent, aceasta a discutat despre timpul petrecut acasă.

 

View this post on Instagram

 

Sound up…I’ll let the baby do the talking because I don’t have the words to express how this sound makes us feel 🤍. Just got the great news that all is well and all is healthy with this little munchkin. I wanted to share this with you🤍 Here we go again 💫

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

„Eu și Alec ne plângeam de tot ce se întâmplă iar Carmen mă tot întreba de ce ne plângem. I-am spus: ‚Carmen, nimeni nu vrea să facă așa ceva acum. Este frustrant să ne oprim viețile normale.’”, a zis starul.

„Ea mi-a răspuns: „Nu știu despre ce vorbiți, eu ador ce se întâmplă. Ador să petrec timp cu tine. Tot ce vreau să fac este să stau cu mama, tata și frații mei.”, a continuat starul.

Hilaria și Alec Baldwin au patru copii: Carmen (șase ani), Rafael (patru ani), Leonardo (trei ani) și Romeo (un an). Actorul mai are o fată, Ireland (24 de ani), din casnicia cu Kim Basinger.

În septembrie, Hilaria anunțase că este însărcinată cu al cincilea copil, însă la două luni a făcut anunțul trist despre avort. Ea mărturisise că a mai trecut pe această experiență tristă și în aprilie 2019.

Citește și: