După ce, în urmă cu ceva vreme, după moartea tatălui ei, Anamaria Beligan a observat că din masa succesorală a dispărut ultimul permis de conducere al lui Radu Beligan, acum aceasta a dat peste un anunț în care se semnala că documentul a fost scos la vânzare.

Anunțul se afla pe un site de vânzări, iar Anamaria Beligan nu știe cum a ajuns documentul să fie vândut de către cineva din afara familiei.

Extrem de indignată, Anamaria Beligan a cerut și a obținut eliminarea anunțului de vânzare, arată Hotnews.

Anamaria Beligan a semnalat, pe Facebook, că ultimul permis de conducere al tatălui său a fost scos la vânzare pe un site de anunțuri: „Dumnezeule, cîtă nerușinare!!!”.

Fiica actorului a cerut apoi eliminarea anunțului de vânzare, spunând că documentul a fost furat din masa succesorală. La solicitarea sa, anunțul de vânzare a fost eliminat: „Victorie! Vînzarea s-a oprit. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest oribil interval”, a scris ea pe o rețea de socializare.

Amintim că actorul Radu Beligan a murit în 20 iulie 2016, la vârsta de 97 de ani, la Spitalul de Urgenţă Elias, în urma unui stop cardio-respirator. Actorul era internat de câteva zile la Terapie Intensivă, iar starea să se degradase din cauza vârstei înaintate.

Vezi și Maestrul Radu Beligan a încetat din viață. Avea 97 de ani!

Citește și:

Walter Zenga s-a vaccinat de patru ori împotriva noului coronavirus! De ce a făcut celebrul antrenor acest lucru: „Ce nu faci din dragoste”

Pepe, declarație neașteptată despre noua lui iubită. A uimit pe toată lumea cu mărturisirea lui: „D-asta e cu mine…”