Anna Nicole Smith a fost găsită fără viață pe 8 februarie 2007, în urma unei supradoze. Fostul ei iubit, Larry Birkhead, povestește ce au discutat ultima oară.

Înainte ca lumea să cunoască „fenomenul Kardashian”, Anna Nicole Smith era cea mai în vogă starletă din showbiz-ul american. Fost playmate, manechin și actriță, blonda cu aspect de vampă și cu un corp cu forme generoase a devenit celebră după ce s-a căsătorit, în 1994, cu miliardarul J. Howard Marshall. El avea atunci 89 de ani, ea – 26.

Nicole Smith trecuse printr-un alt mariaj, cu Billy Wayne Smith, din 1985 până în 1993, apoi prin mai multe relații, și părea să-și fi găsit marea dragoste când a început aventura cu ultimul ei iubit, fotograful Larry Birkhead. Acesta apare în filmul lansat în ianuarie de Lifetimes, „Hopelessly in Love: Anna Nicole Smith and Larry Birkhead”, în care dezvăluie care a fost ultimul lucru pe care i l-a spus vedeta.

„Mi-a trimis un mesaj pe AOL Instant Messenger. Mi-a zis: <>. Și apoi mi-a trimis un emoticon trist și a ieșit,. A fost ultima oară când am vorbit cu ea”, a mărturisit Birkhead.

Vezi ce i-a scris Larry în biletul de ADIO pe eva.ro.