Colegii săi de trupă au confirmat faptul că Keith și-a luat viața. Dar ce l-a determinat să ajungă în acest punct?

Presa britanică scrie că artistul a dus o viață de excese, fapt pe care îl recunoștea și el. Pe lângă alcool și droguri, Keith mai avea o problemă: depresia. Însă declara că soția lui, japoneza Mayumi Kai, l-a salvat.

Căsătoriți în 2006, cei doi s-au despărțit însă cu doar câteva zile înainte ca artistul să-și ia viața. De altfel, acesta își scosese la vânzare reședința de la țară, din Essex. N-a fost o decizie ușoară, pentru că adesea o numea ”sanctuarul meu”, acesta fiind locul unde ăși găsea liniștea alături de cei șase câini, alături de cai, de o căprioară și nu numai.

Se lăsase inclusiv de droguri și alcool și adora să meargă la picnicuri și să mănânce sandviciuri pe iarbă. În plus, se apucase serios de alergat, iar sâmbătă își depășise un record personal. Așadar, nimic nu anunța episodul care avea să îndurereze o lume.

Keith participa la maratoane

Casa lui Keith fusese soasă la vânzare pentru prețul de 1,5 milioane de lire sterline, însă, între timp, anunțul a fost scos.

Reacția soției sale

Cât despre soția lui, care este DJ, aceasta se afla la mii de kilometri depărtare, în Japonia, când Keith și-a luat viața.

La o zi distanță de la moartea soțului său, Mayumi Kai a avut în sfârșit o reacție. Aceasta pur și simplu a pus un link pe un cont de socializare, care trimite la povestea morții soțului ei. Atât și nimic mai mult, semn că încă este în stare de șoc.

Vezi și Doliu uriaș în muzică! Solistul trupei Prodigy a fost găsit mort. A fost anunțată cauza morții

Citește și: