Matthew Perry, îndrăgitul actor care a jucat rolul lui Chandler Bing, în serialul de succes ”Friends”, a murit sâmbătă (28 octombrie), la vârsta de 54 de ani. Perry a murit după ce s-ar fi înecat accidental, în jacuzzi, în locuinţa sa din Los Angeles, scrie Los Angeles Times, care citează surse din poliţie. Nu s-au găsit droguri lângă el și nici nu există suspiciuni privind un act criminal.

În acest context tragic, ultima lui postare de pe Instagram arată acum ca o bizară premoniție. Perry apare în piscina din fața casei, în zona delimitată care pare a fi fix un jacuzzi. În dreptul imaginii, actorul a lăsat următorul text: ”Deci, apa călduță care clipocește nu vă face să vă simțiți bine? Sunt Mattman”.

mathew-perry-piscinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Mathew Perry, mesaje bizare pe Instagram, în ultimele zile

„Mattman” este un acronim (Matthew+Batman) pe care actorul l-a folosit în ultimele zile, în timp ce a postat pe rețelele sociale, incluzând adesea referințe și imagini legate de supereroul Batman.

Cu o zi înainte de publica fotografia cu cada de hidromasaj, el a scris în dreptul unui videoclip cu luna: „Înțelegi ce încerc să-ți spun? – Sunt Mattman”. Și marți, Perry a postat pe X (Twitter): „Să facem din stigmat un stigmat. -Sunt Mattman #mentalhealth”. O altă imagine, cu un dovleac sculptat în formă de aripi de liliac, vorbește iar despre obsesia actorului legat de Batman.

Totodată au apărut și ultimele poze susprinse de paparazzi cu Mathew Perry, în viață. Actorul a fost fotografiat pe 19 octombrie, în timp ce ajungea acasă, singur. Era îmbrăcat sport, în negru, și ținea în mănă telefonul mobil de culoare roșie. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Mai multe fotografii realizate cu drona dezvăluie momentele de după tragedie, când zona vilei actorului a fost împânzită de polițiști, care au marcat și izolat perimetrul. Tot imaginile aeriene dezvăluie și piscina din spatele casei, unde cel mai probabil s-a produs tragedia.

Într-una dintre ultimele sale postări pe Instagram, pe 16 octombrie, Mathew Perry publicase o poză cu el și tatăl lui, zâmbind relaxați la cameră, fiecare cu câte o băutură, în mână. Nimeni nu își imagina că avea să fie ultima lor apariție publică împreună. Tatăl lui Mathew Perry este actorul John Bennett Perry (82 de ani).

Citește și: Părinții lui Mathew Perry, un monument de durere la locul tragediei. Mama actorului din „Friends”, chemată să recunoască trupul fiului ei, mort la doar 54 de ani

Citește și: A murit Matthew Perry, din „Friends”, la numai 54 de ani

Citește și: Matthew Perry, detalii șocante despre cum era să moară de la droguri: comă, colon perforat, 14 operații la stomac, 55 de pastile pe zi, 15 internări la dezintoxicare