Doctorii de la Spitalul din Arad îi fac mai multe investigații artistului, însă nu exclud posibilitatea unei intervenții chirurgicale pe viitor, dacă va fi nevoie.

Benone Sinulescu este conștient

“Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil.

Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei, se tot degradează.

În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști, nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, la care să nu fie necesară o anestezie generală”, a spus Lenuța Timiș, directorul Spitalului Județean din Arad, la “Acces direct”.

Soția lui Benone Sinulescu, Elena, este în permanență lângă el. Cât despre Nea Beni, sunt momente în care acesta chiar face glume cu personalul medical.

”Și noi ne dorim să-i îmbunătățim cât putem de mult starea de sănătate și să-l facem mai bine. Mult mai bine decât, poate, a venit. Noi îl vom ține în unitatea spitalicească atât cât va fi nevoie.

De multe ori glumește cu colegii și cu colegele mele. Destul de bine se raportează la partea asta. Încearcă să depășeașcă momentul și să fie omul puternic pe care noi îl știam.

Soția dânsului, în mare parte, este aici cu dânsul. Mai merge, știți cum e, să mai facă un duș sau să-i mai ducă anumite obiecte ale dânsului. Este aici! Ne-a solicitat să păstrăm confidențialitatea datelor medicale pe toate liniile care sunt investigate”, a mai spus directoarea spitalului.

Vezi și Soția lui Benone Sinulescu, primele reacții după ce artistul a ajuns la spital. Femeia e foc și pară la adresa fostului impresar. Nea Beni NU a fost găsit inconștient în casă

Citește și:

Pentru Nadine, visul american a fost un coșmar: Ce i s-a întâmplat acolo vedetei. S-a întors acasă urgent

Cum arată fiica lui Jennifer Lopez la 13 ani?