Ioana Gimghină a dezvăluit recent ultimele detalii despre eveniment. Ar mai fi multe de pus la punct, inclusiv ținuta miresei. Tot ce știe Ioana Ginghină, fosta soție a lui Alexandru Papadopol, e cum se va încălța. Și asta, pentru că a decis unde va avea loc nunta. La curte. Prin urmare, doar niște ciocate sau teniși sunt potriviți pentru așa un loc.

Și tot pentru că curtea nu e mare, așa s-a stabilit și câși invitați vor lua parte la eveniment. Foarte puțini. Cei care se așteptau la un eveniment monden vor fi, probabil, dezamăgiți.

Câți invitați va avea Ioana Ginghină la nuntă și unde va avea loc evenimentul

Mult a fost, puțin a rămas până la nunta Ioanei Ginghină cu alesul inimii ei, Cristi Pitulice. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu în toamna acestui an, iar nunta va fi una atipică pentru vedete și nu numai.

Căsătorită deja de două ori până acum, vedeta nu vede nunta ca pe o prioritate. Tot ce știe actrița este că își dorește foarte mult să se simtă confortabil și să nu se streseze prea mult cu ceea ce înseamnă organizarea unui astfel de eveniment. Prin urmare, actrița a ales ca locație grădina din curtea casei sale.

Cât despre invitați, aceștia nu vor fi mai mult de 50, a dezvăluit ea.

Mai exact, viitorii miri își doresc să fie înconjurați doar de familiile lor și de câțiva prieteni foarte apropiați.

„Trebuie să intre în curtea noastră, deci sigur nu va fi o nuntă mare.

De aici a plecat discuția: de ziua mea au fost undeva în jur de 20 de prieteni, printre care și sora lui Cristi și sora mea și un pic din familie. Deci vor mai fi în plus părinții și, probabil, niște prieteni de-ai lui Cristi, că atunci erau mai mult prieteni de-ai mei, fiind ziua mea.

Deci undeva 40 – 50 de persoane maximum”, a declarat Ioana Ginghină, conform Playtech.

Am niște ciocate albe, pe care cred că le voi purta”

Cu o nuntă atât de simplă, fătă pretenții, era clar că nici costumațiile mirilor nu vor fi unele ”de fițe”. Ioana Ginghină, mamă de adolescentă, a mărturisit că la nunta ei va purta o rochie de mireasă simplă, pe care dorește să o păstreze și să o poarte și cu alte ocazii. Prin urmare, va fi o rochie reciclabilă, în care nu va investi foarte mult.

Știe că va avea părul împletit, iar în picioare nimic nu ar fi mai potrivit decât niște ciocate albe sau niște teniși, fiindcă e vorba, totuși, despre o nuntă la curte. În plus, își dorește să se simtă confortabil în ziua cea mare.

„Este singura nuntă la care mă interesează ce se întâmplă efectiv și nu neapărat cum mă îmbrac, ce fac, în ce sens.

Am niște ciocate albe, pe care cred că le voi purta, pentru că în curte la mine numai cu niște ciocate sau teniși ceva… alea vor fi probabil. Deci atât am: încălțările!

O să fie o rochie mai boho style. Acum, că am părul lung, probabil, o împletitură romantică și cam atât. Adică o rochie pe care să o pot purta după aceea”, a mai spus actrița, care e clar că are o atitudine foarte relaxată cu privire la momentul în care va spune, din nou, pentru a treia oară, ”da”.

Vezi și Ioana Ginghină vrea să-și mărească buzele! Ce intervenții are actrița la față, până în prezent

Citește și:

Anamaria Prodan, detalii despre noul iubit. A spus în sfârșit cum s-au cunoscut și cum a cucerit-o

Doctorul Mihail Pautov, cu fiica cea mică la spital. Imaginea cu micuța îți rupe inima