Deea și Dinu Maxer sunt de două ori părinți. Artista a născut în urmă cu puțin timp o fetiță, potrivit wowbiz.ro. Deea Maxer și soțul ei, Dinu, sunt părinții unei fetițe, proaspăt venită pe lume, și ai unui băiețel, Andreas, în vârstă de 8 ani.

 

„Am poftit în perioada aceasta la corcoduşe şi caise verzi, cu sare. Am şi postat pe facebook la un moment dat şi am avut parte de o super-surpriză. Câţiva vecini au venit sa-mi aduca la uşa corcoduşe şi pe aceasta cale le mulţumesc mult încă o dată. Mai mult decât atât, trebuie să vă spun că am cantat, recent, în judeţul Brăila, la zilele unei comune şi mi-au adus şi acolo oamenii corcoduşe şi caise. M-am simţit extraordinar”, spunea Deea Maxer, în timpul sarcinii.

Învitat în platoul unei emisiuni recent, artistul a mărturisit că nu-și dorea ca familia sa să se mărească, dat fiind că băiatul său are deja 8 ani. Așa cum era de așteptat, soția sa a fost cea care l-a înduplecat.

„Eu eram împotrivă. A trebuit convins tăticul. (…) Greu a fost până am luat hotărârea. Evident (n.r. Deea l-a convins)’, mărturisea el recent.

Ce nume neobișnuit va avea fetița

Între timp, nu doar că s-a obișnuit cu ideea, dar abia așteaptă ca mezina să fie adusă acasă.

I-au găsit deja și un nume, dar acesta nu este complet încă. ‘Maisa o va chema pe fetiță și căutăm în continuare numele de sfânt, nu ne-am decis. Există posibilitatea ca două persoane să se numească la fel, s-ar putea să existe confuzii, e mai bine să aibă două nume’, a motivat el alegerea.