„Dumnezeule!! Nu imi vine sa cred!! Tocmai am terminat spectacolul si, cand am iesit din scena, am aflat cumplita veste: Petrica Matu Stoian a murit! Sunt inmarmurita. Sunt socata! Aceasta fotografie este facuta de mine in urma cu 3 zile, cand am filmat editia de Revelion din platoul @acces_directoficial ‼️ Nu am cuvinte… Nu exista emisiuni speciale de Sarbatori la care Matu Stoian sa nu fi fost chemat! Era nemaipomenit, cu pofta lui de viata, cu graiul si portul lui din Izverna, de care era atat de mandru… Maestre, noi avem multe filmari zilele acestea si tu trebuie sa fii acolo!! Nu putem concepe ca nu mai esti! Tu umpli tot cu cantecele tale, cu glumele tale… este incredibil!! Dumnezeu sa te ierte, Matule!! 🌑🙏🙏😔😔”, a scris Mirela Vaida pe contul său de Instagram, lângă fotografia făcută de artistă recent.

View this post on Instagram

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian (61 de ani) a murit. Artistul era internat în secția de terapie intensivă a Spitalului de Urgență Reșița, după ce i s-ar fi făcut rău. El se afla în tratament post Covid la o clinică privată din Caraș Severin.

Petrică Mîțu Stoian a fost transportat sâmbătă, 6 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Reșița, județul Caraș-Severin, de la o clinică unde urma o terapie hiperbară post-Covid. Starea îndrăgitului artist, internat cu insuficiență respiratorie, s-a agravat rapid, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Citește și: Cutremurător! Petrică Mîțu Stoian și-a presimțit moartea

xPatrick Duffy, mai îndrăgostit ca niciodată la 72 de ani