Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie vârsta de 51 de ani, eveniment la care voia să-și lanseze o carte, intitulată  „Bombă cu fitil aprins” . Fiecare capitol este dedicat unui prieten sau dușman din viața lui, iar în poveștile sale spune totul  fară perdea. Adevăruri doar de el știute, adevărul dintre el și Carmen Pleșa care i-a furat firma.  Dar și povești din culisele emisiunilor și oamenilor care se dau ceva la televizor și sunt altceva în viața privată.

Apropiaţii lui Costin Mărculescu spun că într-adevăr actorul ar fi fost copleşit de probleme finaciare şi profesionale, însă aceștia exclud varianta că actorul s-a sinucis.

„Avea ceva probleme de ani de zile, dar  nu voia să se sinucidă. Avea planuri. Un om care are planuri nu se gândește să se sinucidă.  Se pregătea să lanseze o carte, vorbea de o plecare în America”, a declarat  o prietenă a lui Mărculescu.

Publicarea cărții era cea mai mare dorință a lui Mărculescu, iar prietenii promit să i-o îndeplinească și să-i lanseze cartea la parastasul de 40 de zile.

Costin Mărculescu va fi înmormântat sâmbătă

Mara Bănică a declarat la XNS Show, la Dan Capatos în emisiune, că se va  ocupa personal de publicarea cărții pentru  că asta a fost ultima sa mare dorință. Reporterul Acces Direct știe în mare ce srie în carte și a afirmat că totul va fi aruncat în aer când va apărea cartea pe piață.

Trupul lui Costin Mărculescu va fi depus la capela Învierii, iar îmnormântarea ar urma să aibă loc sâmbătă.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Echipajele au intervenit după ce vecinii au semnalat la 112 că nu l-au văzut de mai multe zile.

Potrivit informaţiilor obţinute de Libertatea, legiştii au stabilit că actorul decedase de câteva zile, iar primele indicii din timpul autopsiei indică faptul că a suferit un infarct. Moartea lui amintește  foarte mult de cea a Cristinei Țopescu, care s-a stins în condiții asemănătoare. .

Costin Mărculescu nu mai fusese văzut de câteva zile, la fel cum s-a întâmplat în cazul unei alte morți care a luat prin surprindere, în urmă cu câteva luni, cea a fostei jurnaliste Cristina Țopescu.

Pe 12 ianuarie 2020, Cristina Țopescu a fost găsită moartă într-o locuință închiriată de ea, în Tunari. Potrivit anchetei, fosta jurnalistă a fost găsită în casă decedată după circa două săptămâni. Atât Costin, cât și Cristina sufereau de depresie.

Citește și: