Ultima dorință a Simonei Pătrașc, îngerul de la „Visuri la cheie”

Simona Pătrașc i-a încredințat unei prietene bune, psihoterapeut, o misiune importantă, aceea de a transmite celor din jur ultima ei dorință, notează Protv.ro.

„Într-o zi, am făcut o promisiune. Că am să fiu mesagerul unui copil ce va fi fost un înger. Că am să le spun tuturor cum a visat să plece de lângă noi. «Știi, îmi doresc mult ca atunci când va veni momentul, oamenii să nu se îmbrace în negru. Aș vrea ca ei să poarte alb, să fie liniștiți. Și aș mai vrea să poarte ceva, pentru mine: un zâmbet. Simona». Astăzi, împlinesc dorința Simonei, copilul cu scântei în ochi, blând, înțelept și bun. Azi, cu acordul familiei, transmit acest mesaj și sper ca toți cei care o iubesc să împlinească ultimul vis pe pământ al acestui copil”, se arată în mesajul în mediul online.

simona-pastrasc-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Simona Pătrașc, diagnosticată cu cancer în 2015

„Anul trecut ne întâmpina cu lacrimi de bucurie și emoție, în ciuda bolii nemiloase care o măcina. Acum trebuie să ne luăm rămas bun de la ea, cu o durere care nu se va stinge curând. Simona Pătrașc, căreia echipa Visuri la cheie i-a oferit un nou început în prima ediție a sezonului 8 al emisiunii, s-a stins din viață. Echipa emisiunii Visuri la cheie transmite condoleanţe familiei îndurerate. Odihneşte-te în pace, Simona!”, a transmis echipa emisiunii pe Facebook, după tragedie.

Simona Pătraşc a fost numită de medicii de la Marie Curie „cel mai curajos şi mai optimist copil” din câţi au văzut. În 2015, viaţa ei a luat o turnură neaşteptată, când i s-a descoperit o tumoare agresivă, care îi ameninţa viaţa, scrie ProTV. Ţesutul bolnav a fost înlăturat chirurgical, dar cu toate acestea, în 2018 medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior, pentru a îndepărta orice risc de boală. Din păcate, cancerul a avansat, scrie ProTV. Vezi aici întreaga poveste a Simonei!

Citește și: Tom Parker și-a ținut soția de mână până și-a dat ultima suflare. Mărturia cutremurătoare a văduvei tânărului artist mort la doar 33 de ani din cauza cancerului cerebral

Citește și: Reușită uriașă pentru Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în fază terminală