Johnny Depp, de exemplu, a dat lovitura atât de bine la un moment dat, încât a reușit să-i cumpere mamei lui o fermă la țară, lângă Lexington, Kentucky.

Și Nicole Kidman s-a gândit tot la părinți, cărora le-a cumpărat o mașină de spălat. Abia din următorul salariu și-a luat și ei ”cele mai faine cizme pe care le-am văzut vreodată”, a declarat ea.

Jennifer Lopez era dansatoare și circula cu o mașină pe care nu dădeai doi bani, împrumutată de la un prieten. Așa că, atunci când a luat lovitura și-a cumpărat o mașină în leasing. În aceeași săptămână, s-a despărțit însă de iubit, își amintește ea.

America Ferrera călătorea prin Los Angeles ba cu autobuzul, ba pe jos, ba cu bicicleta. Așa că, atunci când a încasat primul salariu de la Disney, și-a luat prima mașină.

Când Serena Williams a câștigat prima sumă de bani formată din șapte cifre s-a dus glonț la bancă, pentru a-i depune. Și nici nu s-a mai atins de ei.

Kerry Washington, cunoscută din ”Scandal”, tocmai semnase pentru a juca în al doilea film al ei, ”Save the Last Dance”. Când a încasat salariul, pur și simplu nu-i venea a crede, așa că i-a ascuns în salteaua patului și nu s-a atins de ei până nu s-au terminat filmările. Iar atunci i-a folosit pentru a-și cumpăra un laptop, primul din viața ei.

Brad Pitt și-a folosit primul salariu mai de ”Doamne, ajută!” pentru un scaun și o lampă. Al doilea astfel de salariu a fost dat pe un casetofon.

Cindy Crawford, unul dintre cele mai mari modele ale anilor trecuți, a folosit primul salariu pentru a-și pune tapet acasă.

Actorul Rami Malek și-a cumpărat din primul salariu un expresor, iar actrița Kathy Griffin s-a gândit la părinții ei când banii au început să vină. Oameni din clasa muncitoare, aceștia nu aveau încă o casă a lor, așa că actrița a rezolvat această problemă.

Vezi și Vedetele spun care sunt mai ciudate locuri în care au făcut sex. Și unele sunt chiar bizare!

Citește și: