Andreea Esca a împlinit 50 de ani pe 29 august, iar pe lângă petrecerea de pomină de la Istanbul, vedeta a fost sărbătorită și în platoul de știri de la PRO TV, dar și în cadrul emisiunii „La Măruță”. Acolo au fost prezenți și soțul, dar și fiul ei, Aris Melkior, care a făcut câteva dezvăluiri drăguțe despre mama lui celebră.

Aris este student la o facultate de business din Barcelona și a recunoscut că îi lipsește foarte mult familia, dar și preparatele mamei sale. În special celebra ei salată de vinete. Andreea Esca a găsit însă soluția pentru a-i alina fiului poftele culinare: i-a trimis la sufertaș mâncarea lui preferată.

Andreea Esca i-a trimis fiului salată de vinete, la Barcelona

„M-am mutat în Barcelona. Mai am o lună de vacanță și după mă întorc. Îmi place foarte mult, dar e prima dată când am stat atât de mult departe de casă și mi-am dat seama că îmi e dor de familie. Patru luni am stat cel mai mult fără să-i văd. I-am zis să-mi trimită salată de vinete prin curier și mi-a adus-o”, a povestit Aris la PRO TV, citat de Libertatea.ro. „Poți să îți imaginezi că trimit în Barcelona salată de vinete și tartă cu praz? Înainte mama ta nu-ți trimitea cu nașul?”, a spus Andreea Esca. Pozele din galeria foto de mai jos sunt mai vechi, dar rămân dovada că, atunci când Esca își dă jos sacoul de la știri, își pune și ea șorțul de bucătărie și trece la cratiță.

andreea-esca-salata-de-vinete-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Andreea Esca s-a plâns în trecut, pe Facebook, că nu e mulțumită de ustensila din lemn, cu care toca vinetele coapte. După ce m-am săturat să găsesc aşchii din tocătorul de lemn în salata de vinete, am găsit soluţia. O sculă de grădinărit sau de zugrăvit, nu ştiu. Cine m-ajută să-mi spună la ce se foloseşte de fapt?, a întrebat Andreea, iar răspunsul a venit instant, de la un prieten virtual: “este un feliator de pizza”.

Citește și: Andreea Esca, petrecere de mare clasă la împlinirea a 50 de ani. Vedeta și-a sărbătorit ziua alături de 70 de persoane la Istanbul

Citește și: Imagini și prețuri de la moșia Andreei Esca. Cât te costă să dormi „acasă” la vedeta PRO TV. Cele 8 case sunt un adevărat muzeu