Acum în vârstă de 44 de ani, Tyra Banks a încercat o vreme să rămână însărcinată prin metoda tradițională. În acea vreme forma un cuplu cu fotograful Erik Asla. S-a dovedit că încercările lor erau în zadar, așa că au recurs la fertilizarea in vitro. Un an întreg au încercat, fără vreun rezultat. ”A fost epuizant din punct de vedere emoțional”, s-a destăinuit recent vedeta.

Greu a fost și pentru mama sa, Carolyn London, să-și vadă fiica trecând prin așa ceva. ”M-a durut foarte mult să o văd că se chinuia atât. A pregătit camera copilului, iar la baie a scris cu plăci de gresie <>”, povestește mama modelului.

Ulterior nu au venit decât vești proaste de la medici. Nimic nu funcționa. ”Mă durea inima”, mai spune Carolyn.

După atâtea eșuări, Tyra și Erik (care între timp s-au despărțit, în octombrie anul trecut) au decis să apeleze la o mamă surogat. Însă un astfel de demers nu e deloc simplu, așa cum ne-am putea imagina. ”Sunt foatre mulți pași, e dificil”, povestește Tyra, înger al casei Victoria’s Secret din 1997 până în 2005.

”Sunt momente ca: <>. În permanență eram cu nervii întinși la maximum. Asta, până când l-am ținut în brațe prima oară”, mărturisește vedeta, care la începutul anilor 2000 era unul dintre cele mai bine plătite modele din lume.

Tyra Banks si fiul ei

În ianuarie 2016 și-a văzut însă împlinit visul de a avea un copil. ”Tot ce s-a întâmplat m-a adus aici”, spune Tyra, împăcată cu toate sacrificiile și eforturile pe care le-a făcut. ”Așa a fost menit să fie”, mai spune ea.

Vezi și O celebră prezentatoare TV susține că băiatul ei de 2 ani vorbește 3 limbi

Citește și: