Anii au trecut, ”regele” a murit, însă casa a rămas. Iar vedeta a fost de acord să o prezinte unei publicații. Iar reporterii Closer au putut admira o minunată vilă în stil italian, înțesată cu lucruri care amintesc despre Elvis.

Imobilul are cinci dormitoare, șapte băi, o bibliotecă și se întinde pe 2.000 de metri pătrați. Sunt lucruri care amintesc nu doar de Elvis și de Lisa Marie, acum în vârstă de 50 de ani, ci și de Navarone Garibaldi, de 31 de ani, cel rezultat dintr-o relație pe care actrița a avut-o cu Marco Garibaldi.

Una dintre piesele care actriței îi plac cel mai mult este o carpetă de pe un perete, un obiect clar de inspirație europeană.

Însă întreg aerul casei e unul special, vintage, din care luxul, exprimat inclusiv prin candelabre, nu lipsește.

Mobila e în culori sobre, închise, iar majoritatea culorilor folosite pentru decor sunt calde. Nu degeaba vedeta își găsește liniștea aici de 45 de ani încoace.

Deși nu e ușor de întreținut și nici ieftin, Priscilla susține că nu poate renunța la această casă, pentru că aici sunt amintirile sale de o viață.

Vezi și Tu îi dai 71 de ani? Cum arată acum fosta soție a lui Elvis Presley și ce dezvăluiri a făcut despre regretatul artist

Citește și: