Vestea tristă a fost primită de artist și familia sa în urmă cu o săptămână. ”Acum o săptămână, a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas”, sună sec o postare pe Facebook, prin care familia sa încearcă să strângă banii trebuitori tratamentului de care artistul are nevoie. O clinică din Germania a acceptat să îl trateze, dar e nevoie de 70.000 de euro, bani din care s-au strâns puțin peste 5.000 de euro (e drept, într-o zi).

”Prin cantecele sale, Leo, ti-a fost alaturi in momente importante si inca iti este in amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, <> se reintoarce in atentia ta pentru a iti cere sa-i fi si tu alaturi de data aceasta. Leo Iorga se lupa cu cancerul de 8 ani si cateodata castiga si urca pe scena iar cateodata, adversarul devine atat de puternic incat doar impreuna cu voi il poate invinge din nou. Acum e una din acele dati in care trebuie sa luptam impreuna”, se arată în postarea fratelui său, Cristi, de pe rețeaua de socializare.

Operații peste operații, chimioterapie…

În ultimii ani, Leo Iorga a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, dar boala a recidivat, apărând metastaze la cap, la glanda suprarenală, apoi din nou la cap, din nou la plămân. ”A suportat starile chinuitoare date de chimioterapie, a incercat si varianta vaccinului cubanez, a facut si imunoterapie”, dezvăluie fratele artistului. În tot acest timp, nu a renunțat să cânte. Iar fanii săi sunt acum invitați șă-și arate prețuirea față de omul și artistul Leo Iorga.

”Noi, familia, il stim pe Leo Iorga – omul. E un sot, un tata si un frate iubitor, un om cald, bun, prietenos si vesel. Si ni-l dorim langa noi cat mai mult timp.

Pe artistul Leo Iorga il stiti si voi de peste 30 de ani de la Cargo, Compact, Pacifica, etc.Vocea lui Leo a intrat in sufletele iubitorilor de gen – <>, <>, <>, <>, <> etc.”, se mai arată în postare.

Vezi și Apel umanitar: Vladut crede in Mos Craciun si are nevoie de ajutorul nostru!

Citește și: