În cadrul unui interviu recent, artistul a dezvăluit cum a reuşit să scape de atâtea kilograme şi cum i s-a schimbat viaţa de atunci.

Invitat în cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, Tudor de la Fly Project a făcut mărturisiri despre transformarea sa radicală. Cântăreţul a explicat că în acest moment îşi doreşte să pună înapoi 5 kilograme pentru a fi pe deplin mulţumit. Mulți îi reproșează că a exagerat cu slăbitul și chiar l-au întrebat dacă nu cumva este bolnav.

„Nu sunt bolnav, pentru cine crede acest lucru. Eu mă simt foarte bine cu mine, sunt conștient că am slăbit mai mult decât ar fi trebuit, dar ma gândesc să ma îngraș 5 kilograme” , a declarat Tudor Ionescu pentru Antena Stars.

artistul-are-numai-60-de-kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Fanii l-au întrebat dacă suferă de cancer

Artistul a vorbit şi despre faptul că a primit un val de comentarii dure, după transformarea prin care a trecut. Internauţii au presupus că acesta are probleme de sănătate și s-au năpustit cu întrebările asupra sa.

„Nu pot să le spun mesaje răutăcioase, le-aș spune macabre. Unii dintre ei mi-au lăsat comentarii în care scriau că am cancer, acesta a fost cel mai dur mesaj pe care l-am primit”, a declarat artistul la Antena Stars.

El a mărturisit că a început procesul de slăbire în urmă cu 4 ani. În urmă cu un an a vrut să slăbească mai mult, așa că a luat decizia de a renunţa la anumite alimente pe care le consuma foarte des.

„Acum 4 ani am început procesul de slăbire, dar până anul trecut am fost mai mult pe nemâncat carbohidrați, oscilam între 85-87 de kilograme.

Astfel că anul trecut mi s-a pus pata și am zis ca trebuie să mai slăbesc. Am început sa fac schimbări în viața mea, să renunț la tot ce îmi face rău. Am eliminat carnea, până anul trecut mancam foarte mult. Toti prietenii mei care au renunțat la carne nu s-au văitat niciodată că se simt rău și am zis să încerc și eu.

Este adevărat că am slăbit foarte mult, poate mai mult decât ar fi trebuit. Nu fac sport, dar am zis că o să încerc să fac mișcare. Acum am 60 de kilograme. Tot ce mi se întâmplă este pentru că de un an jumătate am început sa fac schimbări în viața mea”, a mai spus cântărețul.

Vezi și Cătălin Neamțu din „Las Fierbinți” a slăbit 26 kg cu dieta luptătorului. În ce constă dieta cu rezultat garantat

Citește și:

Dana Săvuică a fost operată de urgență. Mesajul transmis de pe patul de spital

Simona Halep, despre viața de femeie măritată: ”Soţul meu a făcut o cameră specială cu…”