Maestrul Tudor Gheorghe, veșnic îndrăgostit de vers, de frumusețea și de originalitatea muzicii românești de odinioară, pregătește un eveniment cultural inedit. Spectacolul „Adio, doamnă!” va avea loc pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, începând cu ora 19.00, și este inspirat de farmecul Bucureştiului din perioada interbelică. Mai exact, de operele și de povestirile unor mari personalități din literatura română, ca Tudor Arghezi sau Ion Minulescu, și de compozițiile muzicale ale celor mai apreciați interpreți care s-au remarcat la acea vreme, precum Titi Botez, Cristian Vasile, Jean Moscopol sau Zavaidoc.

Tudor Gheorghe a conceput un program special, cu o selecție de cântece și povești deosebite, care vor fi redate sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu și în acompaniamentul orchestrei sale.

Biletele pentru spectacolul ”Adio, Doamna!” sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, bilet.ro şi fix7.ro.

Credit foto: Facebook