Tudor Gheorghe este, la cei 76 de ani, unul dintre cei mai mari artiști ai României. Maestrul  este de obicei discret în ceea ce privește viața personală, iar toate declarațiile sale vizează fie teme sociale, fie muzica pentru care este atât de cunoscut.

Recent, Tudor Gheorghe a recunoscut că, în ceea ce privește sănătatea și tonusul, are un ritual pe care îl respectă de mai mulți ani, fără excepție. 

Marele artist a mărturisit că frecventează stațiunea balneară Techirghiol de mai bine de 12 ani și admite că este una dintre zonele preferate, care îl încarcă cu energie.

Este un fapt puțin cunoscut că artistul, care încântă de atâția ani publicul român, nu a lipsit aproape în niciun an din pitoreasca stațiune, de mai bine de un deceniu, după cum mărturisește chiar el.

Techirghiol este consemnată ca stațiune încă din 1899 și este celebră pentru băile de nămol care pot ameliora diferite afecțiuni. 

„Nici nu știu de când merg constant la Techirghiol. Sau poate că știu, dar prefer să păstrez pentru mine!”, a răspuns îndrăgitul actor oltean atunci când a fost chestionat de Click! Pe această temă.

”În fiecare an încerc să ajung acolo. Chiar și acum, pe vremea acesteri pandemii, tot am mers”, a declarat el pentru impact.ro.

Anul trecut, actrița Georgeta Luchian Tudor, a murit, iar de atunci rapsodul a rămas singur și trist. În nenumărate rânduri a vorbit în termeni elogioși despre ”doamna” sa.

Zilele trecute, când s-a împlinit un an de la moartea soției sale, iată ce scria artistul pe contul său de Facebook: ”

Acum un an…… treceam prin cea mai tristă perioadă din viața mea, Doamna Tudor se stingea la ATI după 20 de zile de luptă cu sars cov2. Ne-a luat multe luni să ne revenim. Voi mai zâmbi ? Desigur, dar rămășițele acestor zile și nopți vor rămâne agățate de sufletul meu. Mereu”.

Vezi și Tudor Gheorghe, primele declarații după moartea soției. 55 de ani au petrecut împreună…

Citește și:

Tataee de la B.U.G. Mafia, plecat de ani buni din România în Spania, a dezvăluit care ar fi singurul motiv pentru care ar reveni în țară

Motivul pentru care Măruță lipsește din platoul emisiunii. A făcut anunțul chiar el. Ce s-a întâmplat și cine l-a înlocuit?