La trei săptămâni după ce Tudor Chirilă a lansat piesa „Stele căzătoare”, împreună cu Puya, artistul este din nou în centrul atenției, dar de data aceasta alături de colegii lui din trupa Vama. „Am lansat de dimineață noul single Vama”, a anunțat azi Tudor, pe Facebook. Melodia „Barosanii”, cu un videoclip inedit, filmat la o stână, nu i-a lăsat indiferenți pe urmăritorii lui Tudor. Părerile au fost pro și contra.

Ce cred fanii despre noua piesă a lui Tudor Chirilă

„Wow…e super melodia! Chiar mă gândeam de ceva vreme, oare nu mai există in țara asta artiști care sa transmită un mesaj publicului! Felicitări, Tudor, cât și celorlalți componenți ai trupei!”, „Nimic în comun cu rockul. Dezamăgire”, „Săracile oi…au rămas cu traume după clip”, „Trist, pe lângă rock, fără substanţă, superficial rău de tot”, „Incredibilă! Sugestivă, adevarată, tristă, iar adevarată… Și oile…Și noi ca oile… Bravo, felicitări, Tudor!”, „Genială! O ascult pe repeat, sper din suflet să se audă peste tot la radio”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii le-au lăsat pe Youtube și pe pagina de Facebook a trupei.

tudor-chirila-11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Banii se fac uşor, ţi-o spune un vrăjitor”, „Vreau să-ţi iau anii, vreau să-ţi arăt cum trăiesc barosanii”, „Hai vino să vezi cum e cu şmecheria” sunt versurile piesei, care a strâns deja 26.000 de vizualizări pe Youtube.

Versurile sunt scrise de Tudor Chirilă iar regia videoclipului este a lui Iustin Surpănelu, anunță News.ro. Scenariul este semnat Tudor Chirilă & Iustin Surpănelu. Doina Levinţa a avut o contribuţie la acest videoclip. Formaţia Vama înseamnă: Tudor Chirilă, Eugen Caminschi, Lucian Cioargă (tobe), Dan Opriş (bass) şi Gelu Ionescu (clape). 

Citește și: Tudor Chirilă și iubita, romantici în vacanța la ski. Ce destinație superbă au ales

Citește și: Ce le-a răspuns Tudor Chirilă copiilor lui când aceștia l-au întrebat „dar noi când o să avem telefon?”. Reacția solistului e genială