Tudor Chirilă (48 de ani) și Iulia Mîzgan nu sunt foarte generoși cu imaginile de familie, preferând discreția în social media. Însă nici nu fac un secret din viața lor de cuplu și iată că și-au anunțat fanii virtuali unde își petrec vacanța de iarnă, alături de cei doi băieți ai lor.

Iulia Mîzgan a publicat câteva imagini pe Instagram, surprinse pe pârtiile din Alpii francezi. Iulia și Tudor, alături de copiii lor, dar și de câțiva prieteni, se află în cochetul sat francez Les Praz, de unde telegondola La Flégère duce spre zona de schi omonimă. Priveliștea către masivul Mont Blanc este superb, iar Chamonix este considerat „Mecca” alpinismului și al sporturilor montane.

Tudor Chirilă și iubita, romantici în vacanța la schi

Asta se vede și în imaginile publicate de Iulia Mîzgan, pe Instagram, la secțiunea „stories”. Ea apare în imagini îmbrățișându-și iubitul și schimbând gesturi tandre cu acesta. Tudor zâmbește, fericit, iar descrierea pozelor este amuzantă: „E pe romance, deși pare pe forță”, a scris Iulia, pe fotografia în care îl ține în brațe pe solistul de la Vama.

tudor-chirila-si-iubita-iulia-mizgan-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Iulia Mîzgan și Tudor Chirilă sunt împreună de 10 ani și au doi băieți

Bistrițeanca Iulia Mîzgan a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. Are 38 de ani, fiind cu 10 ani mai mică decât Tudor, iar în 2014 a devenit pentru prima dată mamă. Doi ani mai târziu i-a mai dăruit lui Tudor încă un băiețel.

Iată ce declara, în trecut, Tudor Chirilă despre frumoasa lui iubită: “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”. Dacă ținem cont că Tudor este zgârcit cu declarațiile despre viața privată, petem spune că, în acest caz, chiar a a oferit una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste.

Cu ce se ocupă iubita lui Tudor Chirilă

În pandemie, Iulia Mîzgan și-a deschis un magazin online de jucării, iar site-ul pe care comercializează produsele pentru copii arată foarte bine și începe să fie cunoscut.

Conform datelor obținute de „Libertatea pentru Femei”, SRL-ul la care Iulia Mîzgan este administrator a avut o cifră de afaceri de 25.567 lei în anul 2020, iar în următorul an, o cifră de afaceri de 355.793 lei, creșterea fiind de 1.292%.

A fost înființat în iulie 2017 și are ca obiect principal de activitate „comerțul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet”. Afacerea cu produse pentru copii a prins însă viață în anul 2020, iar jucăriile vândute de Iulia nu sunt deloc unele obișnuite. Pe lângă seturile de construit, jucăriile logice, educative, din lemn, pe site-ul Iuliei se găsesc celebrele jucării STEM (concept care îmbină mai multe discipline, ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică, și care stimulează inteligența copiilor de la vârste fragede).

Citește și: Ce le-a răspuns Tudor Chirilă copiilor lui când aceștia l-au întrebat „dar noi când o să avem telefon?”. Reacția solistului e genială

Citește și: EXCLUSIV Cu ce se ocupă, mai nou, iubita lui Tudor Chirilă. Frumoasa Iulia Mîzgan l-a cumințit pe rebelul de la „Vama” și i-a dăruit familia perfectă