O mare parte din producția „The Protégé” a fost filmată în România, de către Frame Film, producătorii serialului „Las Fierbinți”. Filmul a fost regizat de Martin Campbell, cel care a stat în spatele producțiilor „James Bond: Casino Royale” și „The Expendables”.

Cei care vor urmări filmul, vor avea ocazia de a vedea și alți actori români cunoscuți, mai exact pe George Piştereanu şi Cosmin Dominte.

„Acuma nu vă așteptați la vreun rol principal, dar filmul e beton și fără mine:) Măcar să nu fiți la toaletă când apar:))) Din film mai fac parte Florin Piersic jr. și Cosmin Dominte”, a spus Tudor Chirilă.

Povestea este concentrată asupra Annei (Maggie Q), o tânără care a fost salvată în copilărie de legendarul asasin Moody, interpretat de Samuel L. Jackson. Anna a fost antrenată ani de zile pentru a deveni unul dintre cei mai buni asasini plătiți din lume. Însă viața ei este complet dată peste cap, atunci când Moody este asasinat. Anna decide să plece în căutarea criminalului pentru a se răzbuna, iar totul se transformă într-un joc de seducţie şi dominare împotriva unui criminal enigmatic (Michael Keaton).” Filmul va avea premiera pe 20 august.

Citește și:

Nimeni nu a știut asta despre Bendeac: ”Eu nu am adormit niciodată fără somnifere, sunt 14 ani de când le iau noapte de noapte…”

Prințul Harry critică iar familia regală. Ce îi reproșează tatălui său, prințul Charles: „El m-a tratat în felul în…”