Tudor Chirilă a avut o petrecere pe sufletul lui. În stil câmpenesc, cu chitări, cu hamace, cu un tort cu fructe de pădure, cu mâncare făcută la ceaun și cu cei dragi alături. Reuniunea a avut loc în weekend, la Porumbacu de Sus, acolo unde Andreea Esca deține un complex turistic. Știrista de la PRO TV a recondiționat case tradiționale din Mărginimea Sibiului, plaiurile ei natale, și le-a transformat în locuri de cazare pentru turiștii care caută conectarea cu natura și cu lucrurile simple.

Tudor Chirilă a împlinit 48 de ani. Petrecere boemă la moșia Andreei Esca

De asta a avut parte și Tudor Chirilă la împlinirea vârstei de 48 de ani. Din imaginile publicate de Andreea Esca pe Instastories se vede cât de bine s-au simțit toți oaspeții și ce atmosferă boemă a fost la petrecerea artistului. În poze apare și frumoasa Iulia Victoria, iubita lui Tudor Chirilă, femeia care a reușit să îl cumințească pe rebelul solist de la Vama și care i-a dăruit și doi băieți. Iulia și Andreea sunt foarte apropiate și apar împreună într-o poză simpatică. Responsabil cu instantaneele este soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, mare pasionat de arta fotografică.

Nu este pentru prima dată când Tudor Chirilă își duce familia la pensiunea Andreei Esca. Există o legătură de prietenie între cele două familii, iar moșia de la Porumbacu de Sus, a știristei, pare că a devenit refugiul preferat al solistului. Privind imaginile, îl înțelegem perfect. Liniștea și simplitatea sunt la ele acasă.

tudor-chirila-zi-de-nastere-porumbacu-de-sus-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cât te costă ca să dormi la moșia Andreei Esca

Moșia Andreei Esca, mai exact complexul turistic în care a investit salariul de la PRO TV, cuprinde un domeniu cu 5 căsuțe din lemn, aflat pe malul râului Porumbacu și alte 2 case în inima satului cu același nume, din județul Sibiu. O căsuță de 40 metri pătrați, cu două dormitoare, baie, chicinetă și vedere spre munte se închiriază cu 492 lei pe noapte, potrivit datelor furnizate de platforma Booking.com.

Citește și: Tudor Chirilă, fără guvernantă pentru copii: „Am văzut bone prin parc și am înțeles care e faza”

Citește și: Imagine rară cu Tudor Chirilă și iubita lui! Cum au fost fotografiați de fiul lor