„Sunt extraordinar de fericit că trăiesc în această viață minunată, sub soarele țării mele și că lucrurile sunt bune. N- am foarte multe lucruri de spus decât că am avut copilăria marcată în clasa șaptea de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca și e tot ce mă marchează în momentul acesta”, și-a început juratul de la Vocea României destănuirea.

Andreea a izbucnit în râs când l-a auzit pe Chirilă și l-a încurajat să dea toate detaliile despre această dragoste care l-a marcat.

„Când eram eu clasa a șaptea, doamnelor și domnilor, eram în tabără, undeva la Cabana Vârful cu dor, era o tabără de schi, și Andreea Esca era foarte frumoasă și era clasa a IX-a la liceul Lazăr și eu știam chestia asta. Și eu m-am îndrăgostit Andreea, dar ea era combinată cu un băiat de clasa a XI-a, al cărui nume dacă vrea ea să-l spună, vi-l spune, dacă nu eu o să fac această concesie astăzi și nu am să spun numele lui”, a spus Chirilă.

Însă, acesta a dezvăluit că știa că el un puști de clasa a VII-a nu avea cum să iasă în evidență ca să cucerească inima Andreei, având în vedere că el încă făcea glume și punea pastă de dință pe clanțe.

„Vreau să afirm aici la radio că a fost o dragoste care m-a marcat, iar după ce am văzut accesiunea extraordinară a Andreei Esca în televiziune,  mi-am dat seama că de mic am avut gusturi bune. Și chiar dacă această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtășită, nostalgia este tot ce contează în viața asta. Și îmi vin în minte imaginile cu ea blondă și îmbrăcată într-o geacă, posibil vișinie și ceva culori nepotrivite cum erau în comunism, cu o bentiță, alergând pe undeva și cu schiurile Topaz, culoarea albastru”, a mărturisit Chirilă.

Citește și: Cum a apărut Anna Lesko în emisiunea lui Măruță! Nu au putut să-și ia ochii de la ea

Reacția savuroasă a Andreei Esca

„Vă mulțumesc că după 30 de ani ați venit să-mi spuneți acest lucru. Dar de ce nu mi-ai zis mai repede,  acum serios”, a întrebat Andreea amuzată.

„Eu v-am mai spus, dar dumneavoastră nu m-ați băgat în seamă”, i-a răspuns Chirilă, iar dialogul savuros dintre ei a continuat.  „Nu e adevărat, în primul rând că nu mi-ai spus atunci”, i-a spus Andreea.

„Asta e problema, cum era să reușesc atunci. Eu totuși am avut respect pentru ideea că dumneavoastră erați dată unui băiat mult mai interesant decât mine”, a continuat Chirilă.

„Dar nu știu, puteai să apari dup-aia, să zici <>, dar te-ai pierdut și tu dup-aia, nu te supăra, prin viață”, i-a replicat Andreea.

„Păi dup-aia ai ajuns pe sticlă și iar mi s-a părut că  e greu de ajuns la tine. Ceea ce era și adevărat, de altfel”, a răspuns repede antrenorul de la „Vocea României”.

Citește și: