În curând vom vedea impactul pe care-l va avea în întreaga poveste și în ce „tabără” este: Iordache sau Cezar.

Drăgoi este căsătorit cu Ivana, noul personaj din VLAD, jucat de către Raluca Aprodu.

„Prezența în VLAD îmi oferă mai multe oportunități: prima ar fi aceea de a reconfirma dorința și disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă VLAD e un serial.

Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viața mea, ceea ce nu este adevărat. Și sunt bucuros să pot dezminți asta.

A doua ar fi o întâlnire cu actori talentați, mai puțin posibilă în teatru. Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou și de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăși interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Și sper să reușesc să fiu credibil în acest rol” a declarat Tudor Chirilă.

Actorul a dat vestea inclusive pe Facebook, acolo unde a făcut anunțul simplu: ”Ce mai fac. Ce am invatat”.

Cum va fi Tudor Chirilă într-o ipostază atât de diferită față de valorile sale, vedem în curând.

Noul sezon VLAD este plin de suspans și ne aduce noi personaje care vor influența cursul acțiunii, arată Pro Tv. Recent s-au alăturat echipei de actori încă două actrițe talentate, Manuela Hărăbor, pe care am văzut-o deja în serial, în rolul unei managere de hotel, și Raluca Aprodu, pe care o vom vedea în curând, în rolul Ivanei, soția politicianului Drăgoi.

Noul sezon al serialului va putea fi urmărit în fiecare luni, de la 20:30.

Vezi și Imagine rară cu Tudor Chirilă și iubita lui! Cum au fost fotografiați de fiul lor

Citește și: