Juratul de la Vocea României are o familie frumoasă alături de partenera lui, Iulia Mîzgan, fiind destul de discret atunci când vine vorba despre viața personală. Primul copil al cuplului a venit pe lume în toamna anului 2014, iar al doilea în 2016.

În cadrul unui interviu recent, cântărețul a recunoscut că speră ca micuții să-i calce pe urme, moștenind talentul artistic. Tudor Chirilă nu vrea ca aceștia să considere munca o povară, ci să fie pasionați de ceea ce vor face. Asta ți încearcă să le insufle cu fiecare ocazie.

De asemenea, cântărețul le-a spus deja copiilor că e nevoie de multă repetiție pentru a deveni buni într-un anumit domeniu, indiferent care ar fi acesta.

“Mi-aș încuraja copiii către artă, pentru că ea te eliberează. Nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile pe care ți le dă ea. I-aș încuraja.

Nu cred că voi crește niște copii care să-și dorească să rupă ușa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17:00. Mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17:00 au obosit și trebuie să se ducă la bere.

Dacă le place să muncească, să muncească în continuare. Munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja.

Sunt destul de mari să înțeleagă că nimic nu se poate face fără multă repetiție și că dacă vrei să fii bun trebuie să repeți în orice vrei: bucătărie, arhitectură, orice.

Atunci când există pasiune în ceea ce faci, nu simți că muncești, nu simți când trece timpul.”,a declarat solistul trupei Vama pentru spectacola.ro.

e-tata-a-doi-copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

”Ei mă văd destul de puțin în perioada asta și știu că poate se gândesc…”

Cântărețul a recunoscut că îi este destul de greu să se împartă între viața de familie și cea profesională. Tudor Chirilă este adesea la filmări, concerte sau turnee, așa că sunt perioade în care îi vede destul de rar pe cei doi copii.

Aceștia îl întreabă mereu de ce nu stă mai mult acasă. Artistul le spune că îi place foarte mult meseria lui pentru ca ei să nu creadă că este un chin.

“Sau mai nou, rupi ușa ca mine, când știi că trebuie să petreci timp cu copiii tăi. Eu îmi pun o limită. Dar când ai copii înseamnă că nu mai ai timp pentru tine și suferi că nu ai timp pentru tine, pentru că ai mai vrea să repeți acolo.

Eu le spun copiilor mei, când mă întreabă ‘Da de ce stai așa de mult?’ Le zic că îmi place. ‘Da, dar vrem să fii mai devreme acasă’, ‘Da, dar e munca mea. Eu din asta trăiesc, dar să știți că nu-i un chin, îmi place.’, ca să nu creadă că nu-mi place ceea ce fac.

Ei mă văd destul de puțin în perioada asta și știu că poate se gândesc ‘Vai, eu n-o să mă fac niciodată cântăreț, uite cum muncește tata.’ Pe de altă parte, trebuie să înțeleagă că și eu sunt om care are nevoie de joc și se spune că moartea copilăriei este în momentul în care nu te mai joci.

Păi ce loc în care să te joci e mai mișto decât în artă? Aici poți să faci toate prostiile, fără ca lumea să te mai poată condamna.

Nu există spectacol greșit. Nu există greșeală în artă. Poți să faci un spectacol care îmi place sau nu. Aș încuraja orice copil.”, a mai spus actorul și cântărețul pe care puțină lume îl vedea tătic.

Vezi și Tudor Chirilă, fără guvernantă pentru copii: „Am văzut bone prin parc și am înțeles care e faza”

Citește și:

Ileana Lazariuc, vacanță de vis cu nepoatele topmodele. Ce bine arată în costum de baie fosta noră a lui Țiriac! Are 40 de ani și doi copii

Decizia luată de Gina Pistol legat de fetița ei, Josephine. Momentul e cel mai bun sau cel mai prost