Iulia Mîzgan este tânăra care a adus mult bine și frumos în viața lui Tudor Chirilă. Sunt de 10 ani împreună, au doi copii și se pare că merg umăr la umăt în această relație. Se potrivesc, se iubesc, iar Iulia este „mănușa de catifea” care îl ține în frâu și care l-a cumințit pe rebelul solist.

Dar cine e Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă? Că e frumoasă se vede cu ochiul liber, dar a ținut să ne reamintească asta și Tudor, într-un mesaj, pe Instagram, în dreptul unei imagini cu Iulia, pe care au făcut-o în Hamburg. Soarele îi luminează și mai mult chipul, iar zâmbetul și ochii de îndrăgostită fac fotografia una specială. „Am întâlnit-o pe fata asta frumoasă în Hamburg. Check her toyshop (intrați pe magazinul ei de jucării)”. Tudor se referă la magazinul online de jucării, afacerea familiei, de care se oucpă însă Iulia.

iulia-mizgan-si-tudor-chirila-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cu ce se ocupă, mai nou, iubita lui Tudor Chirilă

Iulia Mîzgan și-a deschis această afacere în pandemie, când comerțul online a prins avânt, iar site-ul pe care comercializează produsele pentru copii arată foarte bine și începe să fie cunoscut. Iulia și Tudor au doi băieți, Petru și Ivan, așa că micuții au fost primii care au testat afacerea familiei.

Conform datelor obținute de „Libertatea pentru Femei”, SRL-ul la care Iulia Mîzgan este administrator a avut o cifră de afaceri de 25.567 lei în anul 2020, iar în următorul an, o cifră de afaceri de 355.793 lei, creșterea fiind de 1.292%. A fost înființat în iulie 2017 și are ca obiect principal de activitate „comerțul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet”. Afacerea cu produse pentru copii a prins însă viață în anul 2020, iar jucăriile vândute de Iulia nu sunt deloc unele obișnuite. Pe lângă seturile de construit, jucăriile logice, educative, din lemn, pe site-ul Iuliei se găsesc celebrele jucării STEM (concept care îmbină mai multe discipline, ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică, și care stimulează inteligența copiilor de la vârste fragede).

Iulia Mîzgan și Tudor Chirilă sunt împreună de 10 ani și au doi băieți

Bistrițeanca Iulia Mîzgan a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi activează în marketing. Are 38 de ani, fiind cu 10 ani mai mică decât Tudor, iar în 2014 a devenit pentru prima dată mamă. Doi ani mai târziu i-a mai dăruit lui Tudor încă un băiețel. Iată ce declara, în trecut, Tudor Chirilă despre frumoasa lui iubită: “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”. Dacă ținem cont că Tudor este zgârcit cu declarațiile despre viața privată, petem spune că în acest caz chiar a a oferit una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste.

Citește și: Tudor Chirilă, anunț îngrijorător. Antrenorul de la „Vocea României” a fost operat în Germania

Citește și: Tudor Chirilă, elogiu sfâșietor la moartea Gabrielei Duțescu, femeia care i-a salvat vocea de atâtea ori: „Moare o parte din viața ta”